ΚΟΥΡΕΜΑ

Το πιο hot κούρεμα για το 2017

Το 2016 ήταν χωρίς αμφιβολία μία χρονιά αφιερωμένη στο καρέ. Το lob και το bob είχαν την τιμητική τους και οι περισσότερες μπήκαμε στον πειρασμό να το δοκιμάσουμε, μακρύ ή λίγο πιο κοντό. Τι θα ακολουθήσει όμως τη νέα χρονιά; Θα συνεχίσουμε να βρίσκουμε τρόπους να ανανεώνουμε το καρέ σαν κούρεμα;

Η αλήθεια είναι ότι το καρέ δεν θα σταματήσει εδώ. Και το 2017 θα συνεχίσει την πορεία του και θα κατακτήσει κι εσένα που ακόμα και τώρα είσαι διστακτική. Εγώ όμως που έχω δοκιμάσει όλα τα μήκη από το short bob μέχρι το lob, αναζητώ το επόμενο haircut trend της νέας σεζόν.

Έχω να σου πω λοιπόν ότι το shag είναι το haircut που θα δεις σε πολλές γυναίκες γύρω σου και –γιατί όχι;- και σε σένα. Πρόκειται για ένα hairtrend που μάλλον σου θυμίζει αρκετά τα 70s αλλά η Alexa Chung, η Taylor Swift, η Amber Heard και η Chloë Grace Moretz έχουν να σου προτείνουν την πιο updated εκδοχή του. Αφέλειες ή φράντζα που δίνουν σχήμα στο πρόσωπο και έντονο φιλάρισμα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του κουρέματος.

 

Επιπλέον, το shag είναι ένα κούρεμα που ταιριάζει σε όλους τους τύπους και τις υφές μαλλιών. Αρκεί να βρεις τον κατάλληλο κομμωτή που θα βρει την ιδανική εκδοχή του, ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σου. Εγώ μάλλον θα μπω στον πειρασμό και προτείνω να κάνεις κι εσύ το ίδιο. Κάνε όμως πρώτα μία επίσκεψη στον κομμωτή σου και συζητήστε για το μήκος και όλα τα υπόλοιπα που θα σου χαρίσουν το κατάλληλο shag haircut για το δικό σου πρόσωπο.