ΜΑΛΛΙΑ

Η πιο απρόσμενη απόχρωση μαλλιών για τη φετινή άνοιξη

Δεν είναι κάποια απόχρωση του ξανθού ή του καστανού που περίμενες. Η Άνοιξη σε καλεί να ανανεωθείς, υιοθετώντας πιο παστέλ αποχρώσεις  και πιο συγκεκριμένα τα levander gray hair ή τουλάχιστον αυτό πιστεύουν οι χρήστες του Pinterest. Κι αυτό γιατί, όπως αναφέρει το αμερικανικό Glamour, οι αναζητήσεις των χρηστών για τα lilac hair aka λιλά μαλλιά αυξήθηκαν στο Pinterest κατά 1,077%  μόνο τη φετινή χρονιά.

Στην ουσία,  τα levander gray hair είναι ακριβώς αυτό που λέει και το όνομά τους: μια απόχρωση που θέλει μία γκρι smoky βάση στα μαλλιά, με μοβ λιλά παιχνιδίσματα.

 

Η ποσότητα του μοβ μέσα στη βαφή μπορεί να ποικίλει ανάλογα με την κατάσταση των μαλλιών, την τεχνική (ombre) αλλά, πάνω απ ‘όλα την  επιθυμία κάθε γυναίκας να υιοθετήσει ένα έντονο ή πιο παστελ λιλά αποτέλεσμα στα μαλλιά της.

 

Πόσο εύκολο, όμως, είναι να αποκτήσει levander gray hair μία γυναίκα;

Όπως και οι υπόλοιπες παστέλ αποχρώσεις -εξίσου μεγάλο hair color trend της άνοιξης- τα levander gray hair είναι ιδανικά για γυναίκες που έχουν ήδη πολύ ανοιχτά highlights στα μαλλιά τους ή τα έχουν βάψει ξανθά πλατινέ, χωρίς να έχουν κίτρινες αποχρώσεις στα μαλλιά τους. Επίσης, όσο πιο σκούρα βαμμένα είναι τα μαλλιά, τόσο πιο δύσκολη είναι η διαδικασία. Φυσικά, σε αυτήν την απόφαση σημαντικό ρόλο παίζει και η απόχρωση της επιδερμίδας αλλά και το πόσο διατεθειμένη είναι μία γυναίκα να πηγαίνει στο κομμωτήριο για να διατηρεί το χρώμα της.

 

ΥΓ. Μην ξεχνάς πως μία τέτοια απόχρωση είχε υιοθετήσει στα μαλλιά της η Ariana Grande πριν δύο περίπου χρόνια.

Κεντρική Φωτογραφία:ImaxTree