ΜΑΛΛΙΑ

Η Jennifer Lopez έκανε το πιο cool, ασύμμετρο καρέ του φθινοπώρου

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Η αρχή έγινε τον Σεπτέμβρη, όταν την είδαμε στην πρεμιέρα της ταινίας “Hustlers” στο Toronto International Film Festival με καρέ μαλλιά. Ναι, η JLo της καρδιάς μας, που αγαπά τα μακριά μαλλιά και τα extensions, αποφάσισε να κάνει την ανατροπή, δοκιμάζοντας ένα πολύ κοντό, ίσιο sleek καρέ που δε θύμιζε σε τίποτα την Jenny from the block που όλοι είχαμε αγαπήσει. Προφανώς και τη στηρίξαμε (και) σε αυτή την επιλογή της, όπως και στην απόφασή της να ανοίξει ακόμη πιο πολύ το ξανθό χρώμα στα μαλλιά της.

Και να, που ο καιρός πέρασε, οι μήνες κύλησαν νερό, στολίζουμε για τα Χριστούγεννα και η Jennifer αποφάσισε να κάνει ακόμη μια αλλαγή στα μαλλιά της, έτσι για το καλό. Για την ακρίβεια ένα update στο καρέ της. Αυτή τη φορά, με τη βοήθεια του celebrity hairstylist, Chris Appleton, η Jennifer αποφάσισε να ανανεώσει το ίσιο καρέ της, δοκιμάζοντας μερικά layers, aka ένα χαμηλό φιλάρισμα σε όλο το μήκος των μαλλιών της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Appleton (@chrisappleton1) στις

Εκτός από τάση, όπως σου έχω ξαναπεί, το ασύμμετρο καρέ είναι αυτό το κούρεμα που μπορεί να δώσει όγκο και «σώμα»  στα μαλλιά σου, κάνοντάς τα να δείχνουν πιο πλούσια. Ανεξάρτητα από το μήκος που θα επιλέξεις- πολύ κοντό (bob) ή πιο μακρύ, στο ύψος των ώμων (lob)-  κάνε ένα χαμηλό- στις άκρες- ή πιο έντονο φιλάρισμα που να ξεκινά από το μέσο των μαλλιών σου. Επίσης, σε αυτή τη λογική μπορείς να πειραματιστείς κάνοντας χαλαρά waves ή ακόμη και μπούκλες που θα κάνουν πιο έντονο το αποτέλεσμα.