ΜΑΛΛΙΑ

Το επικό λάθος στα μαλλιά της Daenerys στην πρεμιέρα του GoT το παρατήρησες;

Το GoT αυτή την εβδομάδα έχει αν μη τι άλλο την τιμητική του. Η 8η και τελευταία σεζόν ξεκίνησε, μαζί και οι θεωρίες του Θρόνου, έως τις 19 Μαϊου που ρίχνει επισήμως αυλαία. Τα σενάρια οργιάζουν και μέσα σε όλα αυτά που έχει στο μυαλό του ένας μύστης του είδους, προκειμένου να συμπληρώσει το παζλ, έρχεται να προστεθεί και το παρακάτω λάθος στα μαλλιά της  Daenerys Targaryen, στην πρώτη σκηνή του επεισοδίου- aka τη σκηνή που η Daenerys μαζί με τον Jon Snow φτάνουν στο  Winterfell.

Όπως θα δεις, στην πρώτη λήψη, η πρωταγωνίστρια- κατά κόσμον Emilia Clarke-  έχει τα μαλλιά της πιασμένα, όπως συνήθως, μισά- μισά στις iconic- χαλαρές τις λες σχετικά στο πίσω μέρος τους- πλεξούδες.

Στην  επόμενη σκηνή, τα πράγματα αλλάζουν. Το χτένισμά της Dany δείχνει εντελώς διαφορετικό. Οι πλεξούδες είναι πολύ περισσότερες και μαζεμένες πίσω,  δημιουργώντας ένα μεγάλο, πλεκτό κατά κάποιο τρόπο κότσο, καμία σχέση με τα προηγούμενα δευτερόλεπτα. Είναι πραγματικά σα να φοράει διαφορετική περούκα και η δεύτερη σκηνή να έχει γυριστεί άλλη μέρα. 

 

Επικό fail (aka μπέρδεψαν τις περούκες και τις σκηνές) ή spoiler alert; Τι δεν πάει καλά με το χτενίσμά της Dany;

Και επειδή, η μετάβαση στην πραγματική ζωή, χωρίς βασίλεια και θεωρίες Θρόνου μετά τις 19 Μαΐου που θα πέσουν οι τίτλοι τέλους,  δεν θα είναι καθόλου εύκολη, πριν λίγες μέρες σου δώσαμε μία εικόνα για το πώς είναι οι ηθοποιοί του GoT – και πιο συγκεκριμένα τα μαλλιά τους- στην πραγματική ζωή, πίσω από τους iconic χαρακτήρες τους.