ΜΑΛΛΙΑ

7+1 hairstyles που θα σε πείσουν να κάνεις αφέλειες

Συνήθως οι γυναίκες έχουν πάντα ένα δισταγμό όταν πρόκειται να κουρευτούν, αφού δύσκολα αποχωρίζονται τα μακριά τους μαλλιά.

Τι συμβαίνει όμως όταν δεν θες να κουρευτείς αλλά έχεις βαρεθεί τα μαλλιά σου όπως είναι; Η μία λύση είναι να τα βάψεις που σε μερικές περιπτώσεις, όπως στη δική μου απορρίπτεται γιατί πολύ απλά δεν τα βάφω. Η άλλη είναι να κάνετε αφέλειες, μία μικρή αλλαγή που ωστόσο αλλάζει την όψη σου και ανανεώνει το hairlook σου.

Το πλεονέκτημά τους είναι ότι μπορούν να υποστηρίξουν μακριά ή κοντά μαλλιά, ίσια ή σγουρά και φυσικά να συνοδεύουν αρκετά χτενίσματα. Οι αφέλειες ταιριάζουν σε μικρά κορίτσια αλλά και σε κομψές 40άρες, μπορούν να είναι αυστηρές αλλά και πιο ανάλαφρες. Όποτε κι αν σου περάσει από το μυαλό να κάνεις αφέλειες το σίγουρο είναι ότι θα είσαι in fashion, καθώς είναι διαχρονικές και προσθέτουν επιπλέον πόντους στο στυλ σου, όποιο κι αν είναι αυτό.

Επειδή θέλω να είμαι ειλικρινής πρέπει να αναφέρω και ένα μικρό τους μειονέκτημα. Οι αφέλειες χριειάζονται συχνό τριμάρισμα γιατί όταν μακρύνουν λίγο γίνονται ενοχλητικές, ενώ όταν μακρύνουν πολύ γίνονται φράντζα. Το τελυταίο βέβαια δεν είναι πάντα κακό, απλά είναι κάτι άλλο.