ΜΑΛΛΙΑ

Η Ελένη Τσολάκη έκοψε τα μαλλιά της αφέλειες και είναι απλά υπέροχη

Μετά την αγαπημένη μας Ηλιάνα Παπαγεωργίου, την εκλεκτή της καρδιάς μας Rihanna και πολλές ακόμη διάσημες κυρίες που αποφάσισαν ενόψει φθινοπώρου να διαβούν την πόρτα του κομμωτηρίου και να ανανεώσουν το hairlook τους, υποκύπτοντας στη γοητεία «της αφέλειας», ήρθε η σειρά της  Ελένης Τσολάκη να πει το μεγάλο «ναι».

Δες ακόμη: Η Rihanna έκανε το κούρεμα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και κλείσαμε ραντεβού για το κομμωτήριο

Η συμπαρουσιάτρια του Γιώργου Λιάγκα, που έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το 2008 μέσα από το TV 100 της Θεσσαλονίκης και πλέον μας καλησπερίζει κάθε μεσημέρι από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ, το πήρε απόφαση και με τη βοήθεια του φίλου της και hairstylist Βασίλη Μπουλούμπαση, έκοψε βαθιές, μακριές αφέλειες που έφταναν λίγο πιο κάτω από το ύψος των φρυδιών της.

Το πριν:

Το μετά:

«You make me feel so good! New hair…don’t care! Love you my @bouloubasisv» σχολίασε χαρακτηριστικά κάτω από τη φωτογραφία της με το νέο της hairlook, ενώ στα Insta-stories της δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της με το νέο της hairlook, που η αλήθεια είναι ότι της πάει πολύ και την κάνει πιο γλυκιά. Πώς σου φαίνονται οι αφέλειες; Θα τις τολμούσες;

Κεντρική Φωτογρφία: Instagram/ elenitsolaki