5 λάθη που κάνεις στην εφαρμογή του dry shampoo

Πως να βάλεις σωστά το μαγικό προϊόν για να σώσεις το χτένισμά σου.

Το dry shampoo είναι για τα μαλλιά ότι είναι το concealer για τα μάτια. Και τα δύο σε σώζουν από το να φαίνεσαι απεριποίητη και το πετυχαίνουν πολύ καλά αρκεί να ξέρεις το σωστό τρόπο για να τα χρησιμοποιήσεις.

Love or Hate? Η σχέση σου με το dry shampoo είναι αρκετά αντιφατική αφού εκεί που μπορεί να μεταμορφώσει τα μαλλιά σου την ίδια στιγμή μπορεί να τα κάνει χειρότερα αν δεν το βάλεις σωστά. Για να κρατήσεις λοιπόν τη σχέση πάθους μαζί του και να μην το μισήσεις μάθε ποια λάθη είναι πιθανό να γίνουν για να τα αποφύγεις.

Λάθος 1

Ψεκάζεις από πολύ κοντά. Πρέπει να το κρατάς τουλάχιστον 3-5- εκατοστά μακριά από το κεφάλι σου.  Αλλιώς θα παρατηρήσεις αυτές τις ασπρίλες στις ρίζες των μαλλιών σου.

Λάθος 2

Ρίχνεις μεγάλη ποσότητα. Δεν ισχύει εδώ το όσο περισσότερο τόσο καλύτερα. Ρίξε μία μικρή ποσότητα στην αρχή και μετά άπλωσέ τη με τα δάχτυλά σου. Αν δεν έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα τότε ψέκασε ακόμα λίγο.

Λάθος 3

Βάζεις σε όλο το κεφάλι. Δεν χρειάζεται να ψεκάσεις όλο το κεφάλι σου με το dry shampoo αλλά όπου το έχεις ανάγκη. Και φυσικά μην το βάζεις σε όλη την τρίχα, μείνε κοντά στη ρίζα.

Λάθος 4

Χρησιμοποιείς το dry shampoo μόνο όταν τα μαλλιά σου έχουν 'λαδώσει. Η ικανότητά του προϊόντος είναι κυρίως να αφαιρεί τη λιπαρότητα, επομένως μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και σε καθαρά μαλλιά για λόγους styling.

Λάθος 5

Αν έχεις σγουρά μαλλιά τότε μην τα χτενίζεις μεταφέροντας το dry shampoo στις μπούκλες σου γιατί θα χάσουν τον όγκο και τη ζωντάνια τους. Περιορίσου στις ρίζες και δούλεψε το προϊόν με τα χέρια σου.

Γνωρίζοντας τα παραπάνω, είμαι σίγουρη ότι το dry shampoo θα γίνει το αγαπημένο σου hair product. Stay tuned για να μάθεις και τα καλύτερα που θα βρεις στην αγορά!

TAGS:

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

equalizer

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ