ΜΑΛΛΙΑ

Η Δέσποινα Βανδή έκοψε τα μαλλιά της καρέ

Η Charlize Theron άλλαξε ξανά τα μαλλιά της υιοθετώντας ένα ακόμη πιο κοντό, pixie look, η Jessica Alba τα έκοψε μετά από χρόνια σ’ ένα μακρύ καρέ μέχρι τους ώμους και τώρα, ήρθε η σειρά της Δέσποινας Βανδή να κάνει τη μεγάλη αλλαγή στο hairlook της.

Πιο απαστράπτουσα από ποτέ, η τραγουδίστρια  και παρουσιάστρια εμφανίστηκε στη σκηνή του X-Factor Greece το βράδυ της Πέμπτης 14 Νοεμβρίου, ανανεωμένη, με το super sexy Irene Angelopoulos Couture φόρεμά της να μαγνητίζει τα βλέμματα, αλλά τη νέα της κουπ να είναι σίγουρα αυτή που στο τέλος  έκλεψε τις εντυπώσεις.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The X Factor Greece (@xfactorgreece) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi) στις

Γιατί η Δέσποινα έχει να αποχωριστεί εδώ και χρόνια το μακρύ μήκος στα μαλλιά της και το βασικότερο, δεν μας έχει συνηθίσει σε μεγάλες αλλαγές στην εμφάνισή της. Και να που η απόφαση πάρθηκε και με τη βοήθεια του hairstylist Βασίλη Μπουλούμπαση, η τραγουδίστρια έκοψε τα μαλλιά της, υιοθετώντας την πιο hot τάση της σεζόν στο κούρεμα τα τελευταία χρόνια, το μακρύ καρέ (lob).

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bouloubasis Vasilis (@bouloubasisv) στις

Το νέο της look της πάει πάρα πολύ, μιας και πλαισιώνει τέλεια το πρόσωπό της, αναδεικνύοντας τις γωνίες του και από εμάς είναι σίγουρα ναι.

Μακριά μαλλιά ή καρέ; Πώς προτιμάς τη Δέσποινα;

Κεντρική Φωτογραφία: Instagram/desp1navandi