ΜΑΛΛΙΑ

Η Charlize Theron με αυτές τις αφέλειες δείχνει 10 (και βάλε) χρόνια νεότερη

Evan Agostini/Invision/AP

Μετά το ανατρεπτικό look στο κόκκινο χαλί των Oscars πριν μερικούς μήνες, με το νέο αυστηρό κοντό καρέ της σε σκούρα καστανή απόχρωση να κλέβει τις εντυπώσεις, η Charlize Theron αποφάσισε να κάνει ακόμη μία αλλαγή στο hairlook της.

 

Αυτή τη φορά, αφορμή στάθηκε η πρεμιέρα της νέας της ταινίας «Long Shot» στη Νέα Υόρκη. Κι ενώ πριν λίγες μέρες στο Λονδίνο, στην αντίστοιχη πρεμιέρα για την προώθηση της ταινίας, την είδαμε με το κοντό γνώριμο σκούρο καρέ της πιασμένο σε ένα sleek ponytail στο πίσω μέρος, αυτή τη φορά η ηθοποιός έκανε το ντεμπούτο της στο κόκκινο χαλί έξω από το AMC Lincoln Square 13 με αφέλειες.

Photo by Joel C Ryan/Invision/AP

Photo by Joel C Ryan/Invision/AP

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Για την ακρίβεια, με τη βοήθεια του hairstylist, Adir Abergel, η Charlize δοκίμασε τις baby bangs (aka πολύ κοντές αφέλειες που καλύπτουν το 1/3- το πολύ το μισό μέτωπο).

 

«Νέες αφέλειες για τη μούσα μου. Για την πρεμιέρα της νέας της ταινίας Long Shot που βγαίνει στις 3 Μαΐου. Μου αρέσει να συνεργάζομαι με αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο. Βάλε μάσκα στα μαλλιά, τα πιάσαμε σε ένα sleek ponytail και μετά δοκιμάσαμε μερικές faux αφέλειες και έτοιμη!» έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram του αποκαλύπτοντας παράλληλα πως δεν πρόκειται για πραγματική αλλαγή στα μαλλιά της Charlize, αλλά για ψεύτικες αφέλειες τις οποίες κούρεψε πολύ κοντές.

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

ΥΓ. Οι αφέλειες της πάνε πολύ, μήπως να το σκεφτόταν στ’ αλήθεια;

 

Κεντρική Φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP