ΜΑΛΛΙΑ

Η Monica Bellucci έκοψε όντως τα μαλλιά της πολύ κοντό καρέ

AP Photo/Francois Mori

Η  Monica Belluci ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που βλέποντάς τες - όλα αυτά τα χρόνια- δεν γίνεται να μην ψελίσεις ένα «Ω Θεοί». Ο χρόνος δεν την αγγίζει, το στιλ της παραμένει σικάτο και inspiring και η επιδερμίδα της πάντα λαμπερή. Όλα αυτά προφανώς και τα ξέραμε, προφανώς και τα περιμένουμε σε κάθε εμφάνισή της, όπως σε αυτή που πραγματοποίησε τελευταία στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας στο Μιλάνο.

Διάβασε ακόμη: H Monica Belluci φόρεσε το πιο στιλάτο λευκό κοστούμι. Και ναι, εκτός από sexy είναι και cool

Δίνοντας το παρών στο fashion show των Dolce&Gabbana για τη συλλογή Spring 2020, η 54χρονη ηθοποιός που σου θυμίζω πέρσι είχε περπατήσει και στην επίδειξή τους,  επέλεξε να φορέσει ένα λευκό κοστούμι, δημιουργία φυσικά των Ιταλών σχεδιαστών. Τότε, εκτός από το σούπερ κομψό λευκό κοστούμι που ολοκληρωνόταν με ένα ημιδιάφανο μαύρο πουκάμισο μέσα από το οποίο διακρινόταν το μαύρο της σουτιέν, η Monica είχε εμφανιστεί με ένα πολύ κοντό καρέ που έφτανε λίγο πιο κάτω από το ύψος των αυτιών.

 

Ψέματα δε θα σου πω, σημασία δε δώσαμε γιατί θεωρήσαμε πως ήταν περούκα. Οι μέρες πέρασαν και να που η ηθοποιός  έκανε την εμφάνισή της στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι, που ξεκίνησε πριν λίγες μέρες, έχοντας ξανά τα ίδια μαλλιά aka το ίδιο πολύ κοντό καρέ.

Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP

Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP

Αυτή τη φορά, την είδαμε στο fashion show του οίκου Dior να απολαμβάνει την πασαρέλα στο frontrow  παρέα με τις Julianne Moore και Isabelle Huppert.

Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP

Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP

Αν και λατρεύουμε τα μακριά μαλλιά, μια αλλαγή πού και πού τη θεωρούμε ανανεωτική!

Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP

Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP

Εσύ, τι λες; Πώς την προτιμάς, με μακριά ή κοντά μαλλιά;

 

Κεντρική Φωτογραφία: AP Photo/Francois Mori