ΜΑΛΛΙΑ

Τάσεις Φθινόπωρο-Χειμώνας ’18: 5 αποχρώσεις στα μαλλιά που θα κυριαρχήσουν

Η νέα σεζόν έχει ξεκινήσει και αν μη τι άλλο στο beauty κομμάτι φροντίζουμε να σε ενημερώνουμε για όλες τις νέες τάσεις, προκειμένου να μην σε πιάσει κανείς αδιάβαστη. Μετά τα trends στο μακιγιάζ, αυτή τη φορά κάνουμε focus στις αποχρώσεις στα μαλλιά που κυριάρχησαν στις περσινές πασαρέλες και αποτελούν πρόταση των οίκων για το φετινό Φθινόπωρο/ Χειμώνα. Αν σκέφτεσαι, λοιπόν, να βάψεις τα μαλλιά σου, αυτός είναι ο καλύτερος οδηγός.

– Dirty Blonde

Είναι το τέλειο χρώμα για να κάνεις τη μετάβαση από το καλοκαίρι στο πιο φθινοπωρινό σκηνικό της εποχής. Αφήνοντας τις ρίζες πιο σκούρες, το dirty blonde είναι αυτή η απόχρωση που θα χαρίσει μία ζεστασία αλλά και chic αποτέλεσμα στο look σου, ακόμη κι όταν η θερμοκρασία πέφτει απότομα.

 

Τα είδαμε στα fashion shows των οίκων: Anna Sui, Versace, Tommy Hilfiger

– Πλατινέ ξανθό

Η απόδειξη πως το πλατινέ ξανθό δεν θα φύγει ποτέ εκτός μόδας. Για το φετινό Φθινόπωρο/ Χειμώνα επιστρέφει δυναμικά προσδίδοντας ένα πιο rock and roll bad girl sex appeal σε κάθε μήκος μαλλιών και τύπο επιδερμίδας.

 

Το είδαμε στα fashion shows των οίκων: Issey Miyake, Sonia Rykiel,  Roberto Cavalli
 

– Χάλκινες αποχρώσεις

Αυτή τη σεζόν, τα φυσικά κόκκινα μαλλιά πρωταγωνίστησαν στα catwalks πολλών σχεδιαστών, αποδεικνύοντας πως δεν είναι εμπόδιο για να υιοθετήσεις οποιοδήποτε στιλ. Αν λοιπόν, είσαι φυσική κοκκινομάλλα (Χρύσα, I’m talking to you) τότε δώσε πίσω στα μαλλιά σου τη χαμένη τους λάμψη, κάνοντάς τα να ακτινοβολούν. Αν πάλι σκέφτεσαι να βάψεις τα μαλλιά σου,  δοκίμασε τις πιο πιο ανοιχτές χάλκινες αποχρώσεις.

 

Τα είδαμε στα fashion shows των Οίκων: Boss, Valentino, Ann Demeulemeester, Sportmax, Custo Barcelona

– Chestnut Brown aka Σκούρα καστανή απόχρωση

Είναι σίγουρα από αυτές τις αποχρώσεις που δεν αποτελούν έκπληξη αυτή την εποχή. Το σκούρο καστανό είναι εδώ στην πιο σοκολατένια λαμπερή και υγιή εκδοχή του κολακεύοντας τους περισσότερους τόνους επιδερμίδας και πολύ μας αρέσει.

 

Τα είδαμε στα fashion shows των oίκων: Ralph Lauren, Tory Burch, Blumarine

-Το φυσικό σου

Ναι καλά διαβάζεις! Αντί να προσπαθείς να υιοθετήσεις μία νέα απόχρωση στα μαλλιά σου, αγκάλιασε αυτή που σου έδωσε η φύση. Το μόνο που θα πρέπει να κάνεις είναι να επικεντρωθείς στο πώς θα την κάνεις να δείχνει πιο υγιής, λαμπερή και εκθαμβωτική.

 

Τα είδαμε στα fashion shows των oίκων: Chanel, Versace

Κεντρική Φωτογραφία:AP Photo/Thibault Camus