ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Cherry smokey eyes: Πώς θα αντιγράψεις μία από τις πιο hot τάσεις στο φθινοπωρινό μακιγιάζ

Βρισκόμαστε στην καρδιά του φθινοπώρου. Οι φωτεινές αποχρώσεις έχουν δώσει τη θέση τους στις πιο έντονες, ζεστές, σκούρες στο μακιγιάζ των ματιών. Μία από τις αγαπημένες μας, η σκούρα κερασί-βουργουνδί που «ζεσταίνει» τα μάτια δημιουργώντας τους βάθος και ένταση. Σκοπός εξάλλου είναι τα μάτια να βρίσκονται στο επίκεντρο. Πώς θα πετύχεις ένα τέτοιο eye look, αντίστοιχο της φωτογραφίας; Εμείς είμαστε εδώ.

 

Παλέτα Σκιών:

 

H ολοκαίνουργια Naked Cherry Eyeshadow Palette της Urban Decay είναι η απόλυτη παλέττα για να πετύχεις ένα ακαταμάχητο, super sexy smokey look. Οι 12  ολοκαίνουριες σκιές της περιλαμβάνουν μια γκάμα από απαλές ματ και καυτές μεταλλιζέ αποχρώσεις, που κυμαίνονται από το κρεμώδες ιβουάρ και το λαμπερό χάλκινο και δαμασκηνί μέχρι το πιο έντονο κερασί-μαύρο. Αν μας ρωτάς, εμείς έχουμε κυριολεκτικά κολλήσει με το Bing – ένα ματ βαθύ μωβ που είναι ό,τι πιο hot αυτή την εποχή. Το καλύτερο; Η θήκη της είναι διακοσμημένη με μια σειρά από μεταλλιζέ κεράσια, ενώ περιλαμβάνει έναν καθρέφτη σε κανονικό μέγεθος και ένα διπλό πινελάκι για εφαρμογή κάθε ώρα και στιγμή της ημέρας. (Για να πετύχεις το ακαταμάχητο smokey look της φωτογραφίας χρησιμοποίησε τις αποχρώσεις  Bang Bang, Privacy and Young Love από την παλέτα).

Eyeliner/Μαύρο μολύβι:

 

Αφού απλώσεις τις σκιές στα βλέφαρά σου και κάνεις πολύ καλό blending, δοκίμασε να πετύχεις ένα cat eye look, για να κάνεις ακόμη πιο σαγηνευτικό το βλέμμα σου. Από τα αγαπημένα μας το YSL Dessin Du Regard Waterproof  Eye Pencil  που δεν αλλοιώνεται, εφαρμόζεται άνετα και με ακρίβεια και διαρκεί 12 ώρες. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και για να πετύχεις τη γραμμή του cat eye look σου, αλλά και στις ρίζες των κάτω βλεφαρίδων προκειμένου να δώσεις βάθος στα μάτια σου.

Μάσκαρα:

 

Βάλε την τελευταία πινελιά με τη μάσκαρα. Κάνε πιο μεγάλες και τολμηρές τις βλεφαρίδες σου, δίνοντάς τους όγκο που διαρκεί έως και 24 ώρες με τη νέα μάσκαρα Monsieur Big Mascara της Lancôme. Η εξαιρετικά κρεμώδης φόρμουλά της δεν κολλάει τις βλεφαρίδες χαρίζοντας όγκο και μήκος, ενώ χάρη στο βουρτσάκι  με απαλές, κυματοειδείς ίνες απλώνεται επαρκής ποσότητα από τη μάσκαρα από την πρώτη κιόλας στιγμή που θα την εφαρμόσεις στα μάτια σου.

Όσο για τα χείλη σου, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε μία nude- σχεδόν διάφανη- απόχρωση στα χείλη σου ή μία έντονη cherry απόχρωση για το απόλυτο cherry monochromatic makeup look, όπως βλέπεις παρακάτω.