MAKEUP

Πρέπει να δοκιμάσεις το ανοιξιάτικο μακιγιάζ της Selena Gomez

Η εμφάνιση της Selena Gomez στην πρεμιέρα του ‘’13 Reasons Why’’ στο Los Angeles ήταν πραγματικά ότι πιο φρέσκο έχεις δει αυτή τη σεζόν. Ντυμένη και βαμμένη σε πορτοκαλί αποχρώσεις, η 24χρονη ηθοποιός σου δείχνει πώς μπορείς να τελικά να υιοθετήσεις τις peachy αποχρώσεις στο μακιγιάζ σου.

Η αλήθεια είναι ότι η Selena Gomez έχει ένα λαμπερό και νεανικό πρόσωπο που δεν έχει πολύ μεγάλη ανάγκη από μακιγιάζ, αλλά αυτή τα φορά πραγματικά ήταν εντυπωσιακή. Η γλυκιά Selena επέλεξε ένα φόρεμα Oscar de la Renta και πέδιλα Giuseppe Zanotti. Το outfit της ολοκλήρωσε με ένα κομψό κι απλό χαμηλό σινιόν καθώς και με ένα εντελώς ανοιξιάτικο μακιγιάζ πολύ κοντά στους χρωματισμούς του φορέματος.

 

Οι έντονες peachy αποχρώσεις είναι μέρος των makeup trends γι’ αυτή την άνοιξη, κι αν αναρωτιέσαι πώς μπορείς κι εσύ να δοκιμάσεις μία απόχρωση του πορτοκαλί ακόμα και στα μάτια η Selena Gomez σίγουρα μπορεί να σου δείξει τον τρόπο.

Αυτό που πρέπει να προσέξεις με τις peachy αποχρώσεις είναι να ταιριάζουν με τα φυσικά σου χρώματα αλλά και με αυτό των μαλλιών σου. Ταιριάζουν περισσότερο στις μελαχρινές, εξαιτίας της αντίθεσης που δημιουργείται. Επιπλέον, αν τις επιλέξεις για τα μάτια τότε δώσε προσοχή στο χρώμα που θα διαλέξεις για τα χείλη. Όπως βλέπεις, η Selena Gomez ενώ δεν έχει φοβηθεί μία φωτεινή peachy απόχρωση ιριδίζουσας σκιάς, έχει κρατήσει πιο ήπιους τόνους στο lipstick.

Extra tip: Όταν το δοκιμάσεις, μην ξεχάσεις να βάλεις πολλές στρώσεις mascara για να τονίσεις το βλέμμα και να αναδείξεις την πορτοκαλί απόχρωση που έχεις διαλέξει.