BEAUTY LOOK

7 beauty looks που ξεχωρίσαμε στο κόκκινο χαλί των φετινών Madwalk

Το ραντεβού δόθηκε. Για 8η συνεχόμενη χρονιά το μεγάλο πάρτι που ενώνει τη μόδα και τη μουσική- aka Madwalk- πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας με διάσημους Έλληνες σχεδιαστές να παρουσιάζουν τις συλλογές τους υπό των ήχο και το performance πολλών καλλιτεχνών. Το κόκκινο χαλί στρώθηκε και εκτός από τη λαμπερή φετινή παρουσιάτρια, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, δεν ήταν λίγες οι διάσημες κυρίες που παρέλασαν, αφήνοντας το beauty στίγμα τους. Εμείς ρίξαμε μία ματιά σε όλες τις εμφανίσεις, κάνοντας ζουμ στο μακιγιάζ και τα μαλλιά και καταλήξαμε στις 7 πιο αγαπημένες μας.

Demy

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Τι μας άρεσε: Το graphic eyeliner σε μία απαλή μωβ λιλά απόχρωση στα μάτια της που ξέφευγε από τα συνηθισμένα (και ως απόχρωση και ως σχήμα), δένοντας αρμονικά με το όλο ρομαντικό  look της.

Ελιάνα Χρυσικοπούλου

Τι μας άρεσε: Το πολύ κομψό μακιγιάζ της βασισμένο σε γήινους τόνους, αλλά και το λαμπερό one-side hairlookτης που θύμιζε λίγο old-hollywood looks.

Ντορέτα Παπαδημητρίου

Τι μας άρεσε:  To edgy μακιγιάζ των ματιών της με το έντονο μαύρο μολύβι να πρωταγωνιστεί δίνοντας ένα πιο ροκ χαρακτήρα στην εμφάνισή της, δια χειρός του makeup artist Θάνου Βογιατζή.

Ήβη Αδάμου

NDP Photo Agency

Τι μας άρεσε: Με ένα έντονο μακιγιάζ που δεν μας έχει συνηθίσει η Ήβη Αδάμου εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί των φετινών Madwalk. Το πράσινο-λαδί  smokey eye δια χειρός της makeup artist Έλσας Πρωτοψάλτη δημιουργούσε την τέλεια αντίθεση με την ιβουάρ απόχρωση στα χείλη της και την αψεγάδιαστη επιδερμίδα της.

Χριστίνα Μπόμπα

NDP Photo Agency

Τι μας άρεσε: Το πολύ φυσικό κομψό μακιγιάζ της βασισμένο σε απαλές ροζ και nude αποχρώσεις, που θύμιζε αρκετά αυτό που έκανε στο γάμο της, με επιμέλεια της makeup arist Αδαμαντίας Κατσάμπη, που εμπιστεύτηκε και για το νυφικό beauty look της.

Κατερίνα Γερονικολού

NDP Photo Agency

Τι μας άρεσε: Η κόκκινη σκιά που εκτός από το καπάκι των ματιών της έσβηνε απαλά στις ρίζες των κάτω βλεφαρίδων, δημιουργώντας την τέλεια αντίθεση με το τιρκουάζ φόρεμά της.

Ευαγγελία Αραβανή

Τι μας άρεσε: Αρχικά, ο πολύ δροσερός τρόπος που συνδύασε το κόκκινο κραγιόν στο μακιγιάζ της, αφήνοντας τη λαμπερή επιδερμίδα της να πρωταγωνιστεί δια χειρός της makeup artist Ολυμπίας Κόλλια και έπειτα το το one side wavy χτένισμά της επιμελήθηκε ο Τομ Ζώης, ο οποίος δημιούργησε ένα ημί wet look στις ρίζες, κάνοντας το όλο look της πιο cool-glam.

Κεντρική Φωτογραφία: NDP/Photo Agency