BEAUTY

Love Beauty and Planet: Το νέο beauty brand που μόλις ήρθε στην Ελλάδα και το έχουμε ήδη ξεχωρίσει

Η πρόσκληση είχε φτάσει καιρό στα χέρια μας και ανυπομονούσαμε για τη στιγμή που επιτέλους θα ανακαλύπταμε από κοντά και θα μοιραζόμασταν μαζί σου όλες τις λεπτομέρειες για την άφιξη του Love Beauty and Planet στην Ελλάδα, ενός brand ομορφιάς που σε προ(σ)καλεί να υιοθετήσεις μία ρουτίνα ομορφιάς και κατ΄επέκταση έναν τρόπο ζωής, γεμάτο αγάπη προς τον εαυτό σου και τον πλανήτη. Γεμάτο πάθος, έμπνευση και μικρές πράξεις αγάπης, το brand αυτό ξεχωρίζει και εμπνέοντας καθέναν από εμάς να γίνει η αλλαγή που θέλει να δει στη ζωή και το περιβάλλον.   

 

Πώς όμως,  ένα προϊόν ομορφιάς μπορεί να κάνει την αλλαγή μέσα από καθημερινά #smallactsoflove aka μικρές πράξεις αγάπης;  

Αρχικά, θα πρέπει να ξέρεις πως όλα τα Love Beauty and Planet προϊόντα είναι Cruelty Free και Vegan, με πιστοποίηση από τον οργανισμό PETA (people for the ethical treatment of animals) και την Ευρωπαϊκή Ένωση Χορτοφάγων. Αυτό σημαίνει ότι δεν πραγματοποιούνται πειράματα σε ζώα και κανένα από τα προϊόντα δεν περιέχει ζωικά συστατικά και δεν έχει εκμεταλλευτεί ζώα κατά τη διαδικασία παραγωγής του.

 

Έπειτα, όλα τα προϊόντα περιέχουν φυσικά συστατικά σε ποσοστό από 90% και πάνω και οργανικά ελαία, όπως το έλαιο καρύδας, ενώ όλα τα αρώματα είναι συλλεγμένα από βιολογικές καλλιέργειες δίκαιου εμπορίου με σεβασμό στη βιοποικιλότητα. Παράλληλα όλες οι συνθέσεις είναι βιοδιασπώμενες σε ποσοστό έως και 99%. Τέλος, συμβάλλοντας στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος, όλα τα μπουκάλια είναι κατασκευασμένα από 100% ανακυκλώσιμα υλικά και πλήρως ανακυκλώσιμα.  

 

Όλες οι σειρές που περιέχει το brand έχουν υπέροχα προσεκτικά συλλεγμένα αρώματα και θα αποτελούνται από προϊόντα περιποίησης μαλλιών, περιποίησης σώματος, καθαρισμού και ενυδάτωσης και καθαρισμού προσώπου, με πολλά ακόμα να έρχονται σύντομα.   

 

Το μόνο που πρέπει να κάνεις εσύ, είναι να γίνεις μέρος του κινήματος #smallactsoflove και να υιοθετήσεις τη δική σου μικρή πράξη αγάπης, φροντίζοντας το περιβάλλον. 

Κεντρική Φωτογραφία:Instagram/lovebeautyandplanet