Η πλεξούδα της Kylie Jenner στο Coachella ήταν το Πάσχα και το καλοκαίρι μαζί

Γιατί είναι η Kylie Jenner και μπορεί να έχει αυτή την πλεξούδα.

Δεν ήταν μόνο το Πάσχα για τους καθολικούς, ήταν και το Coachella που ανέβασε τον πήχη για τις διάσημες κυρίες του Hollywood μέσα στο Σαββατοκύριακο. Γιατί πώς να συνδυάσεις Πάσχα και Coachella μαζί σε ένα look; Αν είσαι η Kylie Jenner μπορείς! Και μάλιστα μ' ένα χτένισμα σου και μόνο.

Η νεαρή δισεκατομμυριούχος αποφάσισε να δώσει το παρών στο μουσικό φεστιβάλ πιάνοντας όλα τα μαλλιά της πίσω, σε μία sleek γαλλική πλεξούδα, ενώ αυτά που έκαναν τη διαφορά ήταν σίγουρα τα αξεσουάρ που πέρασε σε όλο το μήκος των μαλλιών της.

Κοχύλια που θύμιζαν καλοκαίρι και αμμουδερές παραλίες από τη μία πλευρά και διάφανοι σταυροί- δείγμα μιας καποια θρησκευτικότητας- από την άλλη, ήταν οι δύο βασικοί πρωταγωνιστές του χτενίσματος της Kylie που επιμελήθηκε ο hairstylist Cesar Ramirez.

View this post on Instagram

a blessed Easter

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

«Φορούσε ένα απλό φόρεμα σε γήινους τόνους, γι αυτό το λόγο θέλησα να κρατήσω το χτένισμά της απλό, δίνοντας όμως ένα πιο ενδιαφέρον, αιθέριο και όμορφο twist» είπε χαρακτηριστικά ο hairstyle και από εμάς πάντως, είναι σίγουρα ναι!

Κεντρική Φωτογραφία: Instagram/kyliejenner

TAGS:

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ