ΚΡΑΓΙΟΝ

Το κόλπο για να μείνει το κραγιόν σου σταθερό από το πρωί μέχρι το βράδυ

Imaxtree

Είναι οι νύχτες του Σεπτεμβρίου που μας θυμίζουν αυτές του καλοκαιριού. Είναι αυτές που θα βγούμε απευθείας μετά το γραφείο για ένα κρασί με τις κολλητές μας, με τον καλό μας, που δεν θα ασχοληθούμε καθόλου με το να φρεσκάρουμε το μακιγιάζ μας ή με το τι θα φορέσουμε. Αν δηλώνεις βέβαια lipstick addict, οπως εγώ, το να μείνει σταθερό το κραγιόν σου όλο το βράδυ είναι μέσα στα #makeupgoals όπου κι αν βρεθείς, όποιο κραγιόν κι αν έχεις επιλέξει, σ' όποια εποχή ή mood βρίσκεσαι. Στα δικά μου είναι σίγουρα, εξ'ου και η αναζήτηση του τέλειου κόλπου για να μείνει σταθερό το κραγιόν σου.

Διάβασε ακόμα: Αυτή η απόχρωση κραγιόν κάνει τα χείλη να δείχνουν πιο σαρκώδη

Θα χρειαστείς: Την ημιδιάφανη ή διάφανη πούδρα σεταρίσματος του μακιγιάζ σου, το πινέλο που την απλώνεις και το αγαπημένο σου κραγιόν.

Τώρα, υπάρχουν δύο τρόποι να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα:

Για τον πρώτο, θα χρειαστεί αρχικά να απλώσεις το κραγιόν στα χείλη σου και στη συνέχεια να τοποθετήσεις πάνω τους ένα χαρτομάντιλο. Πέρασε πάνω από το χαρτί με το πινέλο μία μικρή ποσότητα από την πούδρα και ξαναβάλε κραγιόν. Είσαι έτοιμη.

Για τον δεύτερο, άπλωσε το κραγιόν στα χείλη σου και πέρασε λίγη ποσότητα από τη διάφανη πούδρα απευθείας πάνω τους με το πινέλο. Άσε την πούδρα να σταθεροποιηθεί για 3 λεπτά, αφαίρεσε την περισσή ποσότητα με το πινέλο και μετά από ένα λεπτό, πέρασε ξανά στα χείλη σου ταμποναριστά το κραγιόν. Προσοχή βέβαια, σε αυτή την περίπτωση, γιατί η επαφή του κραγιόν με τη διάφανη πούδρα μπορεί να «ανοίξει» και να κάνει πιο απαλή λίγο περισσότερο την απόχρωση στα χείλη σου.

 

κεντρική Φωτογραφία: Imaxtree