ΚΡΑΓΙΟΝ

Δύο κόλπα για να μην αφήνει το κραγιόν σημάδια στα δόντια σου

Αν λατρεύεις τα κραγιόν και δη, τις έντονες αποχρώσεις όπως το κόκκινο, το μπορντό, το πορτοκαλί κλπ, σίγουρα ένα από τα πιο συχνά και ενοχλητικά προβλήματα που ξέρεις πως θα  αντιμετωπίσεις είναι να περάσει το χρώμα από τα χείλη στα δόντια σου.

 

Δες ακόμη: 3 εντελώς διαφορετικοί τρόποι να χρησιμοποιήσεις το κραγιόν στο μακιγιάζ σου

Και δε φταίει μόνο η σύνθεση του κραγιόν που «γλιστράει» από τα χείλη ή το γεγονός πως παρέλειψες το περίγραμμα, είναι το κόλπο- εμείς σου αποκαλύπτουμε δύο- που πρέπει να ξέρεις προκειμένου να σιγουρευτείς πως δεν θα έχεις λερωμένο χαμόγελο το επόμενο δευτερόλεπτο.

Το «κλασικό»

Σχημάτισε με τα χείλη σου ένα «Ο». Σε αυτό το σημείο, βάλε το δείκτη του χεριού σου ανάμεσα και τράβηξε προς τα έξω. Θα εκπλαγείς με το πόσο κραγιόν έχει μείνει στο εσωτερικό μέρος των χειλιών σου και κατ΄επέκταση θα κατέληγε ως ενοχλητικός λεκές στα δόντια σου.

Το «extra»

Άπλωσε στα  μπροστινά δόντια σου ένα λεπτό στρώμα από ένα balm ή βαζελίνη. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιο lip balm ή balm πολλαπλών χρήσεων. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργείς στην ουσία ένα εμπόδιο ανάμεσα στα δόντια σου και στα σημάδια που τυχόν πάει να αφήσει το κραγιόν.

Κεντρική Φωτογραφία: Imaxtree