ΚΡΑΓΙΟΝ

Αυτά τα 9 κραγιόν δε φεύγουν με τίποτα από τα χείλη

IMAXTREE

Ξεκινάς με φαγητό, ακολουθεί χαλαρό ποτάκι, ποτό και η νύχτα είναι μεγάλη κατά τη Μαίρη Λίντα και το Μανώλη Χιώτη. Το challenge βέβαια σε αυτή την περίπτωση είναι εκτός από τη νύχτα, εξίσου μεγάλη να είναι και η διάρκεια που έχει το κραγιόν στα χείλη σου. Να είναι σταθερό, να μην ξεθωριάζει το χρώμα, να μην σπάει. Με δύο λόγια να μένει ανεξίτηλο στα χείλη σου όλη τη μέρα και όλο το βράδυ. Εμείς, κάναμε την έρευνά μας και συγκεντρώσαμε μερικά από τα πιο σταθερά κραγιόν της αγοράς- trust me, i'm a #lipstickaddict- που συνδυάζουν χρώμα και διάρκεια, ανεξάρτητα από το πόσο θα φας και πιεις ή πόσο θα ξενυχτήσεις.

NYX Cosmetics Soft Matte Lip Cream (απόχρωση Cannes)

 

Δεν είναι ούτε κραγιόν ούτε lip gloss. Είναι μια ματ πρωτοποριακή κρέμα που  προσφέρει στα χείλη το απόλυτο χρώμα και μεταξένιο, ματ φινίρισμα. Έχει μεγάλη διάρκεια  και, σε αντίθεση με άλλα ματ κραγιόν, είναι super ενυδατικό.

MAC Retro Matte Liquid Lipcolour (απόχρωση Feels So Grand)

 

Το διαχρονικό glamour, ματ παραμένει ο απόλυτος κυρίαρχος στο μακιγιάζ χειλιών. Μια απόχρωση για τα χείλη με ζωντανό χρώμα και υγρό-suede τελείωμα που είναι αδύνατον να περάσει αδιάφορη.

Fenty Beauty Stunna Lip Paint (απόχρωση Unattached)

 

Το αγαπημένο υγρό κραγιόν της RiRi συνδυάζει έντονο χρώμα και μεγάλη διάρκεια, σε συγκλονιστικές αποχρώσεις που μαγνητίζουν τα βλέμματα. Χάρη στο απλικατέρ υψηλής ακρίβειας που διαθέτει ντύνει τα χείλη με ματ, έντονο χρώμα σε ένα μόλις πέρασμα. Μένει σταθερό για 12 ώρες. Δοκίμασέ το! (Θα το βρεις αποκλειστικά στα Sephora).

Anastasia Beverly Hills  Liquid Lipstick (απόχρωση Naked)

 

Με ματ σύνθεση που όταν στεγνώνει μεταμορφώνεται σε ανάλαφρη πούδρα αυτό το κραγιόν  δεν αλλοιώνεται ακόμα και κάτω από τις πιο απαιτητικές συνθήκες. Δίνει χρώμα υψηλής έντασης όμως η σύνθεσή του είναι ειδικά μελετημένη ώστε να δίνει ματ τελείωμα χωρίς να ξηραίνει ή να “τραβάει” τα χείλη. Θα το βρεις αποκλειστικά στα Sephora)

Too Faced Melted Matte (απόχρωση It’s Happening)

 

Γλιστράει στα χείλη σαν gloss αλλά όταν στεγνώνει αποκτά σούπερ ματ φινίρισμα, το χρώμα του μένει σταθερό και πλούσιο για ώρες χωρίς να ξηραίνει τα χείλη, χάρη στο έλαιο αβοκάντο και τη βιταμίνη Ε που περιέχει. Απλά τέλειο. (Θα το βρεις αποκλειστικά στα Sephora)

Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick (απόχρωση Lovecraft)

 

Με κρεμώδη σύνθεση που γλιστρά τέλεια πάνω στα χείλη, αφήνει ένα ματ αποτέλεσμα σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα. Έχει μεγάλη διάρκεια και αποχρώσεις υψηλής περιεκτικότητας σε χρωστικές, η σύνθεση αυτή περιέχει φυσικά ενυδατικά στοιχεία, καθώς και παράγωγα βιταμίνης Ε και ηλιόσπορου. Θα το βρεις στα Sephora σε 41 αποχρώσεις, από την πιο κλασική ως την πιο πρωτότυπη. (Θα το βρεις αποκλειστικά στα Sephora)

Smashbox  Crystalized Αlways On Metallic Matte Liquid Lipstick (απόχρωση Damnethyst)

 

Αν σου αρέσουν οι μεταλλικές αποχρώσεις, αυτό το υγρό κραγιόν είναι ό,τι πρέπει για σένα. Έχει μεγάλη διάρκεια,  πολύ ελαφριά αίσθηση με αποτέλεσμα να παραμένει σταθερό όλη την ημέρα, ενώ παράλληλα προσδίδει μια ματ μεταλλική όψη με τη βοήθεια της κρυσταλλικής τους λάμψης. Κι αυτό γιατί είναι  εμπλουτισμένο με Primer Oil, έτσι ώστε να προσφέρουν ακόμα πιο άνετη αίσθηση, ενώ οι πλούσιες χρωστικές, αλλά και οι κρυσταλλικές πέρλες σταθεροποιούνται στα χείλη.

Maybelline New York Superstay 24H Liquid Lipstick(απόχρωση 573 Eternal Cherry)

 

Με διάρκεια που ξεπερνάει κάθε όριο αντοχής και ειδική σύνθεση από μικρο-ίνες, απλώνεται ομοιόμορφα και δείχνει τέλειο όλη μέρα. Δε σπάει, δεν αλλοιώνεται, δεν ξεθωριάζει ενώ σε μία συσκευασία θα βρεις κραγιόν και balm μαζί.

Radiant Matt Lasting Lip Color SPF15 (απόχρωση 50)

 

Απόλυτο ματ αποτέλεσμα και έντονο χρώμα που διαρκεί! Με σύνθεση εμπλουτισμένη με έλαιο φυτικής προέλευσης από το φλοιό του ρυζιού, πλούσιο σε λιπαρά οξέα, Βιταμίνη Ε και φυτοστερόλες, η πλούσια κρεμώδης υφή του ενυδατώνει και αγκαλιάζει απαλά τα χείλη. Ειδικά αντηλιακά φίλτρα εξασφαλίζουν δείκτη προστασίας από τον ήλιο SPF 15.

Κεντρική Φωτογραφία: ImaxTree