SHOPPING

Κόκκινο κραγιόν: Ματ, glossy ή κρεμώδες; Βρες το ιδανικό

IMAXTREE

Κεφάλαιο κόκκινο κραγιόν. Μία πραγματικά μεγάλη κατηγορία στο μακιγιάζ που αφορά όλες τις γυναίκες. Θα το παραλλήλιζα άνετα με το LBD της ντουλάπας σου, καθώς τα κόκκινα χείλη είναι μία safe επιλογή όλες τις ώρες της ημέρας. Φυσικά σε αυτό συμβάλλουν πια οι πολλές εκδοχές του. Έτσι είναι πολύ δύσκολο να αντισταθείς στη γοητεία των κόκκινων χειλιών. Glossy ή ματ; Μήπως κάτι ενδιάμεσο; Ένα κρεμώδες κόκκινο που να έχει διάρκεια και να απλώνεται εύκολα; Σε όλα αυτά τα ερωτήματα θα βρεις παρακάτω μία απάντηση που είμαι σίγουρη πως θα σε ικανοποιήσει.

Semi-Matte Lipstick Jungle Red, NARS

Και ματ και κρεμώδες γίνεται; Η απάντηση είναι ναι και τη δίνει το semi-matte κραγιόν της Nars. Αφήνει μία κόκκινη απόχρωση στα χείλη, όχι σε πολύ ζεστούς αλλά ούτε και σε πολύ ψυχρούς τόνους, ενώ η υφή του σου συστήνει μία νέα εκδοχή, αυτή του ημι-ματ αποτελέσματος. Το χρώμα φαίνεται έντονο στα χείλη, αλλά σίγουρα δεν είναι το ιδανικό για ‘σένα που θες ένα αυστηρά ματ αποτέλεσμα που θα διαρκέσει όλη μέρα.

Rouge Allure Luminous Intense Lip Colour Pirate, Chanel

Ένα βαθύ, λαμπερό κόκκινο χρώμα με satin αποτέλεσμα στην υφή, θα σου προσφέρει αυτό το κραγιόν της Chanel. Εκτός από το αξεπέραστα stylish packaging, αυτό το κόκκινο κραγιόν θα μπει στη λίστα με τα κλασικά κι αγαπημένα του νεσεσέρ σου.

Rouge Dior Lipstick 999, Dior

Το πιθανότερο είναι να το έχεις συναντήσει σε κάθε λίστα που αναφέρεται στα κόκκινα κραγιόν. Το iconic κόκκινο του οίκου Dior δεν θα μπορούσε να παραλειφθεί ούτε από εδώ, καθώς είναι μία από τις πιο safe επιλογές που μπορείς να κάνεις για να έχεις πάντα την τέλεια εναλλακτική, όταν δεν ξέρεις ποιο κραγιόν να φορέσεις. Το δυνατό του σημείο, εκτός από την passepartout κόκκινη απόχρωση είναι ότι μπορείς να επιλέξεις την υφή που θες. Είτε προτιμάς metallic, είτε ματ ή satin, το 999 είναι στη διάθεσή σου.

Retro Matte Lipstick Ruby Woo, Mac

Ένα διάσημο, ματ κραγιόν που δεν μπορεί να λείπει από τη λίστα και σίγουρα όχι από τη συλλογή σου, ειδικά αν είσαι red lover. Είναι αυτό που θα σου δώσει το απόλυτο ματ αποτέλεσμα και χείλη σαγηνευτικά. Απλώνεται ομοιόμορφα και είναι έντονο.

L’ Absolu Rouge Ruby Cream Crimson Flame Ruby, Lancôme

Ένα κρεμώδες κραγιόν, με διάρκεια που δεν σε εγκαταλείπει από την πρώτη γουλιά καφέ και σου δίνει λαμπερό χρώμα είναι χωρίς αμφιβολία αυτό της Lancôme. Η κρεμώδης υφή του δεν είναι εμπόδιο στην έντονη απόδοση του χρώματος στα χείλη, επομένως έχεις στη διάθεσή σου ένα κόκκινο κραγιόν, φιλικό προς τα χείλη, που δεν τα ξεραίνει και σου προσφέρει μία αίσθηση άνεσης ακόμα κι αν το φοράς όλη μέρα.

Vinyl Lip Lacquer Moulin Rouge, Erre Due

Από το όνομά του κιόλας παίρνεις μία γεύση για το αποτέλεσμα. Αυτό το lip lacquer θα δώσει στα χείλη σου το ζουμερό χρώμα που βλέπεις στο μπουκαλάκι, με vinyl αποτέλεσμα. Αυτό που θα σε κάνει να το φοράς ξανά και ξανά είναι το γεγονός ότι τα χείλη σου θα μείνουν ενυδατωμένα, ενώ οι τυχόν λεπτές γραμμές θα μειωθούν αρκετά.

Liquid Suede Metallic Matte Acme, Nyx Cosmetics

Η metallic εκδοχή του κόκκινου στα χείλη αποδίδεται σχεδόν άψογα από αυτό το liquid lipstick. Κρεμώδης υφή που δεν σε κουράζει και έντονο χρώμα συνωμοτούν για να σου χαρίσουν σαρκώδη χείλη που δεν θα περάσουν απαρατήρητα.

Color Sensational Lipstick Lady Red, Maybelline

Μία επιλογή για πιο διακριτικά κόκκινα χείλη. Θρέψη, λάμψη και άνεση είναι τα βασικά χαρακτηριστικά αυτού του lipstick που θα του χαρίσουν δικαιολογημένα μία θέση στο νεσεσέρ της τσάντας σου.

Stunna Lip Paint Uncensored, Fenty Beauty

Μία σχετικά νέα κατηγορία στα κραγιόν είναι τα lip paints, τα οποία έχουν υγρή μορφή για να διευκολύνουν την εφαρμογή αλλά δίνουν ματ αποτέλεσμα. Με πλούσιο χρώμα, μεγάλη διάρκεια και φυσικά ματ υφή, σε αυτή την κατηγορία, το Uncensored ξεχωρίζει και αξίζει σίγουρα μία δοκιμή.

Κεντρική Φωτογραφία: IMAXTREE