BEAUTY

5 διάσημες κοκκινομάλλες που θα σε πείσουν να διαβείς την πόρτα του κομμωτηρίου

Πήραν τη μεγάλη απόφαση, πέρασαν το κατώφλι του κομμωτηρίου, τόλμησαν και έχουν πλέον μία κόκκινη- ginger απόχρωση στα μαλλιά τους. Είτε μιλάμε για το πιο σκούρο-έντονο κόκκινο, είτε για τις πιο ανοιχτές χάλκινες, πυρόξανθες, ginger αποχρώσεις, ξέρουμε πολύ καλά πως το κόκκινο είναι ένα χρώμα που θέλει ιδιαίτερη προσοχή προκειμένου α) να καταλήξεις σε αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο και β) να συνεχίσεις να το διατηρείς φωτεινό και λαμπερό όπως την πρώτη μέρα που έφυγες από το κομμωτήριο. Γι' αυτό τον λόγο, η καθοδήγηση του hair colorist είναι άκρως απαραίτητη προκειμένου να καταλήξεις σε αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο.

Με αφορμή, λοιπόν, την τελευταία αλλαγή στα μαλλιά της Μαρίας Ηλιάκη από το Νικόλα Βιλλιώτη, αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε 5 Ελληνίδες κοκκινομάλλες που αγαπούν τα κόκκινα μαλλιά τους και θα σου δώσουν την έμπνευση που ζητάς αν είσαι πολύ κοντά στο να κάνεις τη μετάβαση.

Μαρία Ηλιάκη

«Πρόκειται για ένα συνδυασμό ψυχρών και ζεστών αποχρώσεων. Strawberry blonde, ροζ, αλλά και πιο ψυχρές αποχρώσεις συνδυάστηκαν αρμονικά μέσα στο χάλκινο, προκειμένου να δημιουργηθεί αυτή η ανοιχτή, παστέλ απόχρωση» μας είπε χαρακτηριστικά ο Νικόλας Βιλλιώτης που επιμελήθηκε τη νέα παστέλ χάλκινη απόχρωση στα μαλλιά της Μαρίας Ηλιάκη.

Έβελυν Καζαντζόγλου

Super sexy, η Έβελυν Καζαντζόγλου έχει βρει την κόκκινη απόχρωση που την κολακεύει περισσότερο. Εσύ;

Μαίρη Συνατσάκη

Το περασμένο Φθινόπωρο αποφάσισε πως ήθελε μια ριζική αλλαγή στα μαλλιιά της και υιοθέτησε ένα ginger hairlook που πολύ μας άρεσε πολύ.

Σίσσυ Χρηστίδου

Από τις πιο πιστές Ελληνίδες των κόκκινων- χάλκινων αποχρώσεων στα μαλλιά τους. Σίγουρα η ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα της βοήθησε πολύ στο να πει το μεγάλο ναι.

Πένυ Αγοραστού

Το χάλκινο της πάει πολύ!

Plus, αν πείστηκες να υιοθετήσεις μία χάλκινη- κόκκινη απόχρωση, σου υπενθυμίζω 3 tips που μας έδωσε πρόσφατα ο Νικόλας Βιλλιώτης και πρέπει πάντα να θυμάσαι:

– Το χάλκινο στα μαλλιά είναι πολύ ευαίσθητο χρώμα γι αυτό το λόγο μία επανάληψη στη βαφή ανά 20 μέρες στις ρίζες αλλά και στο μήκος (μέχρι τις άκρες) είναι απαραίτητη.

– Πολύ σημαντική επίσης είναι η θερμοκρασία του νερού κατά το λούσιμο. Καλό θα είναι, αν έχεις βαμμένα μαλλιά- και δη χάλκινα- να τα λούζεις με χλιαρό προς κρύο νερό, προκειμένου να μην ξεθωριάζει το χρώμα.

– Last but not least, η χρήση εξειδικευμένων προϊόντων για βαμμένα μαλλιά μπορεί να παρατείνει τη διάρκεια του χρώματος, διατηρώντας το λαμπερό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Κεντρική Φωτογραφία: Instagram/evelynkazantzoglou