KIM KARDASHIAN

Μία πρώτη γεύση από το νέο brand καλλυντικών της Kim Kardashian

Έχεις ήδη ενημερωθεί ότι η Kim Kardashian θα έχει το δικό της brand καλλυντικών. Επιτέλους, η guru του contouring έχει τα δικά της makeup products που φέρουν την υπογραφή της. Τα KKW είναι έτοιμα προς διάθεση και πρέπει οπωσδήποτε να τα δεις.

Οι πρώτες φωτογραφίες από τα προϊόντα έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους στο Instagram και όπως μπορείς να δεις έχουν μία minimal αισθητική πάντα με μικρή δόση glam. Η αισθητική του packaging σε προδιαθέτει για το περιεχόμενο, το οποίο προφανώς θα είναι πολύ κοντινό σε αυτό που θέλει η δημιουργός για το δικό της μακιγιάζ.

A post shared by KKWBEAUTY (@kkwbeauty) on

 

Η Kim Kardashian καθώς φαίνεται θα είναι αρκετά ενεργή και τώρα τα how to στο μακιγιάζ που περίμενες να δεις από το Instagram της, θα είναι επίσημα tutorials των KKW beauty προϊόντων.

A post shared by KKWBEAUTY (@kkwbeauty) on

 

Το πρώτο video για ένα 5′ μακιγιάζ είναι ήδη έτοιμο και ανεβασμένο στο προφίλ των KKW στο Instagram και έχει ήδη φτάσει περίπου τα 3 εκατομμύρια views.

A post shared by KKWBEAUTY (@kkwbeauty) on

Όσο κι αν έχεις κουραστεί από τις θεωρίες για το contouring και το highlighter, η Kim Kardashian σου δίνει ένα λόγο να αναθεωρήσεις.