KENDALL JENNER

Το περίεργο trick της Kendall Jenner για να μην βγάζει σπυράκια όταν ταξιδεύει

Η Kendall Jenner είναι ένα κορίτσι που ταξιδεύει πολύ. Λος Άντζελες, Παρίσι, Νέα Υόρκη, φωτογραφίσεις για εξώφυλλα, καμπάνιες, fashion shows μεγάλων σχεδιαστών. Από την άλλη, ανήκει σε αυτή την κατηγορία γυναικών που έχουν ταλαιπωρηθεί πολύ από την ακμή στο πρόσωπό τους και δε διστάζουν κατά καιρούς στις συνεντεύξεις τους να μιλήσουν ανοιχτά για το πρόβλημα, τη θεραπεία αλλά και το bullying που έχουν δεχτεί, προκειμένου να περάσουν το δικό τους μήνυμα.

Δες ακόμη: Η κίνηση-ματ στο μακιγιάζ της βασίλισσας Ελισάβετ που δεν περιμέναμε ποτέ από εκείνη
 

«Μην αφήσεις ποτέ αυτό το sh*t να σε σταματήσει» είχε σχολιάσει χαρακτηριστικά στο Twitter της, απαντώντας στα επικριτικά σχόλια των δημοσιευμάτων, όταν μετά την 75η τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών κυκλοφόρησαν κοντινές φωτογραφίες με τα σημάδια ακμής στο πρόσωπό της.

Και όπως καταλαβαίνεις, η ίδια φροντίζει να είναι πολύ προσεκτική, τόσο με τα προϊόντα που χρησιμοποιεί, όσο και με τους κανόνες υγιεινής, όπου κι αν βρεθεί. Αυτό, όμως, που δε ξεχνάει να παίρνει μαζί της πάντα σε κάθε της ταξίδι δεν είναι κάποιο ακριβό προϊόν, αλλά τη μαξιλαροθήκη της. Ναι καλά διάβασες- τη μαξιλαροθήκη της.

 

«Ταξίδεψε με τη δική σου μαξιλαροθήκη. Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να αποφύγεις τα σπυράκια ενώ ταξιδεύεις, καθώς θα ξέρεις πως το πρόσωπό σου θα ακουμπάει σε καθαρό σημείο».

Και κάπου εδώ, ας πούμε πως ένα χειροκρότημα το παίρνει η δική μου μαμά – δεν ξέρω για τη δική σου- που σε κάθε ταξίδι εκτός από την πετσέτα του προσώπου μου, μου έβαζε κρυφά στη βαλίτσα μία μαξιλαροθήκη και ένα σεντόνι. Το σεντόνι υπερβολή. Η μαξιλαροθήκη άξιζε τον κόπο.

 

Κεντρική Φωτογραφία: Joel C Ryan/Invision/AP