KATE MIDDLETON

Η Kate Middleton με αξεσουάρ μαλλιών που μας θύμισε τη Lana Del Rey

AP Photo/ Ben Stansall, Pool

Οτι η Kate Middleton έχει τέλεια μαλλιά δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε, πόσο μάλλον να το διαπραγματευτούμε. Αφήνοντάς τα άλλοτε να πέφτουν στους ώμους και άλλοτε πιάνοντάς τα σε κότσο, ανάλογα με την περίσταση, η Kate έχει καταφέρει να κερδίσει μία θέση μέσα στα 5 αγαπημένα μας hair icons, με κάθε της εμφάνιση να δικαιολογεί αυτή την επιλογή μας (Thanks Kate!)

Αυτή τη φορά βέβαια, η Δούκισσα του Cambridge, φαίνεται να ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας με το hairlook της.

 

Δίνοντας οικογενειακώς το παρών στο γάμο της παιδικής της φίλης, Sophie Carter, που πραγματοποιήθηκε μέσα στο Σαββατοκύριακο στο St. Andrew’s Episcopal Church στο Norfolk, η Kate έπιασε τα μαλλιά της σε ένα χαμηλό κότσο, όπως προστάζει το βασιλικό πρωτόκολλο, αλλά αντί για καπέλο, επέλεξε να ολοκληρώσει το χτένισμά της φορώντας ένα floral αξεσουάρ μαλλιών.

111

 

Πετυχαίνοντας τον απόλυτο match-matchy συνδυασμό, η 36χρονη ταίριαξε το μπλε χρώμα στο παλτό, τα παπούτσια και το φόρεμά της, με τα λουλούδια στα μαλλιά της, προσδίδοντας μεν ένα πιο ρομαντικό ύφος στην εμφάνισή της, θυμίζοντάς μας δε, τη Lana Del Rey. Ενώ, ταυτόχρονα ήταν ασορτί τόσο με τα ρούχα που φορούσε ο μικρός πρίγκιπας George, που ήταν παράγαμπρος στον γάμο, όσο και με το floral στεφανάκι που είχε στα μαλλιά της η μικρή Charlotte.

 

Κεντρική Φωτογραφία:AP Photo/ Ben Stansall, Pool