JENNIFER LAWRENCE

Jennifer Lawrence: Οι κανόνες που δεν παραβαίνει ποτέ στην περιποίηση του προσώπου της

Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP

Έχει χιούμορ, ισχυρή άποψη (θυμήσου το φετινό λόγο της στο Hollywood Reporter Women in Entertainment) και αψεγάδιαστη επιδερμίδα. Σε αυτό το τελευταίο (aka στην επιδερμίδα της) στεκόμαστε παραπάνω- διαβάζεις τη beauty στήλη- μιας και η  Jennifer Lawrence αυτή τη φορά μίλησε στο Harper's Bazaar αποκαλύπτοντας τους 4 κανόνες που δεν παραβαίνει ποτέ στην περιποίηση του δέρματός της.

Κανόνας #1

«Κάνω απολέπιση κάθε βράδυ. Δεν έχει σημασία ποιο προϊόν χρησιμοποιώ. Μπορεί κανείς να χρησιμοποιεί οποιοδήποτε προϊόν έχει στην υφή του κόκκους.»

 

Κανόνας #2

«Έχω πραγματικά πολύ ξηρή επιδερμίδα, γι ‘αυτό χρησιμοποιώ κρέμα νυκτός και πάντα κάνω μία πολύ πηχτή μάσκα. (Δεν μπορώ να θυμηθώ το όνομα του brand, αλλά δεν μυρίζει πολύ ωραία).»

 

Κανόνας #3

«Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό να αλλάζουμε τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε στο πρόσωπό μας, αλλά κάθε βράδυ με ευλάβεια απλώνω μία κρέμα με ρετινόλη κάτω από την κρέμα νυκτός. Λένε οτι δεν πρέπει να τη χρησιμοποιείς κάθε βράδυ αλλά εμένα δεν με νοιάζει.»

 

Κανόνας #4

«Κατά τη διάρκεια της ημέρας, χρησιμοποιώ αντηλιακό. Δεν έχει σημασία ποιο, αλλά πάντα προτιμώ αυτά που περιέχουν ψευδάργυρο.»

 

Κεντρική Φωτογρφία: Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP