Η Irina Shayk είναι το πρόσωπο ενός νέου ''σκανδάλου''

Η Irina Shayk σε νέο ''σκάνδαλο'' με την υπογραφή του οίκου Jean Paul Gaultier.

Στην αρχή ήταν οι φήμες που απλώς ήθελαν τη σχέση τους να περνά μία κρίση. Έπειτα, τα δημοσιεύματα  για το ζευγάρι δεν ήταν καθόλου ενθαρρυντικά. Πλέον είναι επίσημο: Bradley Cooper και Irina Shayk βαδίζουν σε δρόμους χωριστούς. Μετά το πρώτο σκάνδαλο, η Irina έρχεται να γίνει το πρόσωπο ενός νέου «σκανδάλου», του Scandal A Paris, του νέου αρώματος από τον Οίκο Jean Paul Gaultier.

 

Ένα νέο άρωμα, που δεν θα μπορούσε παρά να έχει ένα νέο πρόσωπο για την καμπάνια του, ένα κορίτσι που το ξέρουν όλοι, όπως είναι η Irina. Απίστευτη αίσθηση του χιούμορ και παριζιάνικος αέρας. «Έντονη προσωπικότητα και ελεύθερη», όπως λένε οι φίλοι της και αναμφίβολα, η ιδανικότερη επιλογή για το  νέο πρόσωπο του Scandal.

 

Το μπουκάλι είναι ροζ και το καπάκι συμβολίζει το κορίτσι με τα πόδια στον αέρα, έτοιμο για μια βόλτα στο νυχτερινό Παρίσι. Όσο για το άρωμα είναι γλυκό σαν μέλι, χυμώδες σαν αχλάδι και έντονο σαν γιασεμί. Αυτή η συμφωνία από μέλι και γιασεμί είναι που κρύβει μέσα της την απόλυτη επιθυμία.

 

 

Μετά από όλα αυτά, δεν είναι δύσκολο να μαντέψεις το σκάνδαλο που θα προκαλέσει αυτό το άρωμα! Θα το βρεις σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών.

TAGS:

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ