ΗΛΙΑΝΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ποζάρει αμακιγιάριστη και είναι η προσωποποίηση της φυσικής ομορφιάς

Δεν είναι μόνο τα μαλλιά της, που όπως έχουμε ξαναπεί έχουν πάντα μια μία φυσική λάμψη και κίνηση, είναι η αψεγάδιαστη επιδερμίδα αλλά και τα φυσικά χαρακτηριστικά του προσώπου της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που την καθιστούν ένα από τα πιο δροσερά πρόσωπα της ελληνικής showbiz, ακόμη και χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπό της. Απόδειξη; Η  φωτογραφία που ανέβασε σήμερα το πρωί στον προσωπικό λογαρισμό της στο Instagram.   

Εντελώς αμακιγιάριστη και με τον ήλιο να πέφτει στο πρόσωπό της, η πρώην κριτής του GNTM είναι πραγματικά η προσωποποίηση της φυσικής ομορφιάς.

Κι ενώ η Ηλιάνα μας έδειξε το πρόσωπό της εντελώς αμακιγιάριστο, εμείς σου δείχνουμε- σε περίπτωση που λατρεύεις το πολύ διακριτικό φυσικό μακιγιάζ – πώς θα πετύχεις ένα no- makeup look.

Δες ακόμη: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μας δείχνει πώς πετυχαίνει το καθημερινό μακιγιάζ της μέσα σε 1 λεπτό

-Το τέλειο «no make-up make-up» ξεκινά από τη σωστά ενυδατωμένη βάση. Γι αυτό το λόγο, προετοίμασε την επιδερμίδα σου σωστά ενυδατώνοντάς την με ένα  προϊόν που θα της χαρίσει ενυδάτωση και φυσική λάμψη όπως το Armani Prima Glow-On Moisturizing Balm.(Plus, θα εξασφαλίσει μεγαλύτερη σταθερότητα στο μακιγιάζ σου).

 

– Άπλωσε σε όλη την επιδερμίδα σου ένα foundation, όπως το Double Wear Stay-in-Place Make Up SPF10  της Estée Lauder, που θα γίνει ένα με το δέρμα και θα σου εξασφαλίσει ένα φρέσκο και διάφανο αποτέλεσμα στην επιδερμίδα σου. 

 

-Κάλυψε τις ατέλειες εφαρμόζοντας ένα concealer με  φυσικό λαμπερό αποτέλεσμα, όπως το  YSL Touche Éclat High Cover Concealer στα σημεία που θέλεις ή στην περιοχή των ματιών.

 

– Σέταρε το μακιγιάζ σου με ένα ανάλαφρο πέπλο πούδρας αγαπάμε τη Translucent Setting Powder της Laura Mercier που θα λειάνει τις ατέλειες και τις λεπτές γραμμές, δημιουργώντας έναν ομοιόμορφο χρωματικά τόνο στην επιδερμίδα.

 

– Άπλωσε λίγο ρουζ  στα ζυγωματικά, τους κροτάφους, το κόκκαλο των φρυδιών για να δημιουργήσεις ένα φυσικό, ρόδινο χρώμα υγείας με το Korres, Wild Rose Blush.

 

– Εφάρμοσε μια- δύο στρώσεις με τη μάσκαρα (αγαπημένη μας τελευταία, η Go Big Or Go Home Mascara της Kat Von D που θα βρεις αποκλειστικά στα Sephora).

 

 -Δώσε στα φρύδια σου σχήμα με φυσικό αποτέλεσμα, εφαρμόζοντας το Goof Proof Brow Pencil της Benefit στην απόχρωση που είναι πιο κοντά στο φυσικό σου χρώμα.

Δες ακόμη: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φόρεσε το πιο hot αξεσουάρ μαλλιών

Κεντρική Φωτογραφία: Instagram/ilianapapageorgiou