INSTAGRAM

Τα beauty instagram accounts που ακολουθούμε #how2

Ξέρεις κι εσύ ότι το Instagram είναι πλέον η πιο διάσημη φωτοθήκη παντός ενδιαφέροντος. Μπορείς να βρεις εικόνες απο την πιο απομακρυσμένη μέχρι την πιο πολυσύχναστη γειτονιά του κόσμου, να δεις τις Kardashians στο σπίτι τους καιι την Pink την ώρα που θηλάζει αλλά και όμορφες εικόνες που σου τραβούν το βλέμμα, εξάπτουν το ενδιαφέρον σου και γεννούν τις πιο δημιουργικές ιδέες.

Από τις Έφη Ανέστη και Χριστίνα Θεοδωροπούλου

Σήμερα, θα σου μαρτυρήσουμε τους δικούς μας αγαπημένους beauty λογαριασμούς που ακολουθούμε στο Instagram. Και πού ξέρεις; Μπορεί να βρεις κι εσύ κάτι ενδιαφέρον που να σου κεντρίσει την προσοχή.

Έφη

“Όταν θέλω να εμπνευστώ, να θαυμάσω, να μάθω, αλλά και να αποστηθίσω τις πιο τέλειες φωτογραφίες/στιγμές/συμβουλές/επιθυμίες του μπιουτόκοσμου, που θα με κάνουν να πετύχω τελειότερα/ωραιότερα και πιο ευφάνταστα κλικ στο instagram, περνάω αρχικά από το allure, μετά πηγαίνω στο into the gloss και τέλος χαζεύω (με τις ώρες) στο my little beauty.

A post shared by Allure Magazine (@allure) on

 

allure

Το allure θα είναι για μένα πάντα η βίβλος των beauties. Ό,τι νέο, must-have, έξυπνο, αποτελεσματικό και ενδιαφέρον υπάρχει εκεί έξω – στον πλανήτη – για τις beauty addicts θα το βρεις σ’ αυτό. Αγαπώ τις editors του και λατρεύω τις παραγωγές του.

A post shared by Allure Magazine (@allure) on

A post shared by Allure Magazine (@allure) on

 

into the gloss

Το into the gloss είναι ό,τι πιο hot για συμβουλές ομορφιάς, μαθήματα μακιγιάζ, κριτικές προϊόντων και για τεχνικές από τους καλυτερότερους της βιομηχανίας της ομορφιάς. Επισπλέον, αγαπώωωωω τα προϊόντα glossier, που έχουν δημιουργηθεί πίσω απ’ αυτό!

A post shared by Into The Gloss (@intothegloss) on

 

my little beauty

Το λατρεμένο my little beauty είναι ένα κανάλι επικοινωνίας που συνδέεται με το συνδρομητικό “μαγικό” μπιουτόκουτο, my littele box, που σου’ρχεται στην πόρτα σου μ’ ένα τηλεφώνημα. Για κάτι τέτοια θα’ θελα να ήμουν Παριζιάνα, καθώς κινείται στους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας. Έχει απίθανες φωτογραφίες και εκπληκτική αισθητική. Επίσης, μπορείς να το βλέπεις για να εξασκείσαι στα Γαλλικά σου (Lol).

 

Χριστίνα

Είναι πλέον κοινό μυστικό ότι το Instagram αποτελεί βασική πηγή έμπνευσης αλλά και χαλάρωσης. Οι όμορφες εικόνες είναι βάλσαμο για μένα έτσι κι αλλιώς κα χαζεύω τους αγαπημένους μου insta-accounts πολλές φορές μέσα στην ημέρα. Μπορώ να πιαστώ από μία φωτογραφία και να ξεκινήσω ένα μακρύ ταξίδι περνώντας άπειρους λογαριασμούς. Οι παρακάτω είναι 3 από τους αγαπημένους μου, που σχεδόν καθημερινά αναζητώ για να μάθω τι νέο έχουν να μου πουν και να μου δείξουν.

violette

Η Violette είναι makeup artist κι έχει το δικό της κανάλι στο youtube. Την ακολούθησα από μία φωτογραφία της γεμάτη glitter που βρήκα τυχαία και λάτρεψα το Insta-profile της. Έχει clean αισθητική και ξέρει να βάζει glitter, αστεράκια κι ό,τι άλλο λάμπει με τον πιο κομψό τρόπο. Επίσης τα μικρά videos που μοιράζεται και στο Instagram αποτελούν συχνά πηγή έμπνευσης.

A post shared by Violette (@violette_fr) on

A post shared by Violette (@violette_fr) on

paintboxnails

Λατρεύω τα βερνίκια νυχιών και θέλω να αλλάζω συνέχεια χρώμα στο μανικιούρ μου. Μου αρέσουν τα γεωμετρικά σχέδια και είμαι πάντα έτοιμη να κάνω color-blocking στα νύχια μου. Επομένως δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητος αυτός ο λογαρισμός από μένα. Εκτός του ότι μου δίνει ιδέες για το μανικιούρ, η ωραίες εικόνες του μου φτιάχνουν τη διάθεση.

A post shared by Paintbox (@paintboxnails) on

A post shared by Paintbox (@paintboxnails) on

beautylookbook

Πίσω από το beautylookbook κρύβεται η Sabrina, μία blogger και λάτρης της ομορφιάς από την Φλόριντα. Από αυτό το account μπορείς να δεις νέα beauty products, minimal διακοσμήσεις και όμορφες εικόνες από τοπία και λουλούδια που σε ταξιδεύουν προς στιγμήν. Μπαίνοντας στο account νιώθεις ότι μεταφέρεσαι σε έναν ήρεμο χώρο και εγώ απολαμβάνω την αισθητική που δίνει σε κάθε τι που φωτογρφίζει.