BEAUTY

6 μάσκες μαλλιών που πρέπει να κάνεις μετά τις διακοπές σου

Δεν είναι μόνο η επιδερμίδα σου που εκπέμπει SOS μετά το καλοκαίρι. Ο συνδυασμός  ήλιος, θαλασσινό αλάτι, αέρας, έχει ταλαιπωρήσει πολύ τα μαλλιά σου, με αποτέλεσμα να δείχνουν πολύ θαμπά και αφυδατωμένα.

 Μην ανησυχείς καθόλου, σε καταλαβαίνουμε. Το μόνο που χρειάζονται για να αναζωογονηθούν, είναι -για αρχή- μία καλή δόση ενυδάτωσης και φροντίδας που θα τα επαναφέρει, φέρνοντας πίσω τη χαμένη λάμψη τους. Με δύο λέξεις, αυτό που χρειάζονται είναι μία μάσκα μαλλιών. Και για να μην ψάχνεις, παρακάτω συγκεντρώσαμε τις πιο δυνατές μάσκες μαλλιών για θρέψη, αναδόμηση και ενυδάτωση.

Apivita Μάσκα Θρέψης και Επανόρθωσης με Ελιά & Μέλι

Θρέφει βαθιά και εντατικά, αναδομεί και επανορθώνει τα ξηρά ταλαιπωρημένα μαλλιά χάρη στα υψηλά επίπεδα των φυτικών ελαίων, τις πρωτεΐνες σιταριού και 5 βιταμίνες, ενώ παράλληλα,  αφήνει τα μαλλιά ενυδατωμένα και απαλά. Plus: Μειώνει την εμφάνιση φριζαρίσματος με θυμαρίσιο μέλι και αλόη, προλαμβάνει το σπάσιμο και την ψαλίδα και προστατεύει από τις εξωτερικές επιδράσεις

Garnier Fructis Μάσκα απαλότητας 3 σε 1 με macadamia, ξηρά και ατίθασα μαλλιά

Με 98% φυσική προέλευση, εμπλουτισμένη με macadamia που αφήνει απαλά τα ξηρά και ατίθασα μαλλιά, απορροφάται άμεσα. Μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις με 3 διαφορετικούς τρόπους χρήσης – σαν conditioner, μάσκα ή χωρίς ξέβγαλμα σε βρεγμένα ή στεγνά μαλλιά.

Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich Deep Nourishing Mask

Με σύμπλεγμα Nutri-Enrich και goji berry- εξαιρετικά πλούσιο σε βιταμίνες, μέταλλα και πεπτίδια- αναζωογονεί σε βάθος και ενυδατώνει τα ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά. Παράλληλα, η βιταμίνη Ε προστατεύει τα μαλλιά από την περαιτέρω ζημιά.

Kérastase Soleil Masque Après Soleil

Εμπλουτισμένη με νερό καρύδας, αυτή η μάσκα βαθιάς επανόρθωσης αναπληρώνει τα επίπεδα ενυδάτωσης της τρίχας που μειώνονται λόγω της παρατεταμένης έκθεσης στον ήλιο, το αλάτι και την άμμο. Η μοναδική, αστραφτερή τζελ υφή της προσφέρει αμέσως δροσιστική αίσθηση, ενώ είναι εξαιρετικά ανάλαφρη ακόμα και για τα πιο λεπτά μαλλιά. Plus: Έχει ανάλαφρο, καλοκαιρινό λουλουδένιο άρωμα που αναδύει νότες αισθησιακού γιασεμιού και ηλιόλουστης τουμπερόζας από το πρωί ως το βράδυ.

Moroccanoil Restorative Hair Mask

Μάσκα- θεραπεία βαθιάς αναδόμησης, ιδανική για κατεστραμμένα και βαμμένα μαλλιά. Εμπλουτισμένη με έλαιο Argan, αναδομεί και θωρακίζει την τρίχα, χαρίζοντάς της έντονη λάμψη.

Le Petit Marseillais Μάσκα ενυδάτωσης 3 σε 1 με Νερό Καρύδας και Άνθη Πορτοκαλιάς

Μία μοναδική συνταγή- μάσκα που ενυδατώνει τα μαλλιά χωρίς να τα βαραίνει. Αποτέλεσμα, τα μαλλιά ανακτούν την απαλότητα, τη μεταξένια υφή και τη λάμψη τους. Η κρεμώδης υφή της περιποιείται τα μαλλιά σας με 3 διαφορετικούς τρόπους: Ως μάσκα μετά το λούσιμο, άπλωσε τη μάσκα σε νωπά μαλλιά, άφησέ την να δράσει 3 λεπτά για βέλτιστα αποτελέσματα και ξέβγαλε. Ως μάσκα νυκτός πριν το βραδινό ύπνο, απλώνοντας στα μαλλιά και αφήνοντάς την μέχρι το επόμενο πρωί. Ως μάσκα χωρίς ξέβγαλμα, απλώνοντάς τη, από τη ρίζα μέχρι τις άκρες σε στεγνά ή βρεγμένα μαλλιά.