BEAUTY TIPS

Το τσίμπημα της μέλισσας και άλλα 5 μυστικά ομορφιάς της Gwyneth Paltrow

Πολλές φορές μπορεί να αναρωτιέσαι πως οι διάσημες καταφέρνουν να παραμένουν όμορφες και λαμπερές, ακόμα και όταν περνάνε τα χρόνια. Ευτυχώς, αρκετές δίνουν απαντήσεις. Να, όπως η Gwyneth Paltrow η οποία μιλώντας στους New York Times αποκάλυψε τα beauty μυστικά της. Δεν είναι τα πιο συνηθισμένα και προτείνονται για εσένα που είσαι εναλλακτικό κορίτσι. Δες τι κάνει και θα καταλάβεις.

– Την τσιμπούν οι μέλισσες

Όπως αποκάλυψε, στο πλαίσιο της προσπάθειας της να φροντίσει την εμφάνιση της με φυσικούς τρόπους, δοκίμασε και τη μελισσοθεραπεία. Παραδέχτηκε ότι την τσίμπησαν μέλισσες, ώστε να απαλλαχθεί από φλεγμονές και πληγές. Εκτός από αυτή τη μορφή θεραπείας, χαρακτηρίζει τον εαυτό της ως πειραματόζωο. Είναι πρόθυμη να δοκιμάσω φυσικές μεθόδους!

– Λάδια παντού

“Αγαπώ τα serums, τα λάδια προσώπου και σώματος” παραδέχτηκε προσθέτοντας ότι δεν πιστεύει στο μύθο που λέει ότι τα λάδια δεν κάνουν καλό στο δέρμα.

– Λίγο make up

H Paltrow παραδέχεται ότι βάζει πολύ λιγότερο make up από ότι η 11χρονη κόρη της, Apple. “Βγαίνω συχνά χωρίς μάσκαρα, με λίγο ρουζ. Δε χρησιμοποιώ bronzer”, αναφέρει και προσθέτει ότι ο ήλιος του Los Angeles, της προσφέρει ένα ωραίο χρώμα επιδερμίδας.

– Δε φοράει άρωμα

Έχει σταματήσει να φοράει αρώματα και ποντάρει στη φυσική της μυρωδιά.

– Χρησιμοποιεί ιαπωνικά σαμπουάν

Η γνωστή ηθοποιός παραδέχεται ότι το να βρει στην αγορά μη τοξικά σαμπουάν, είναι πολύ δύσκολο. Προτιμά τα ιαπωνικά.

– Ακολουθεί την Tracey Anderson

Σε ό,τι αφορά τη γυμναστική, ακούει τις συμβουλές της Tracey Anderson.