SHOPPING

Τα 8 καλύτερα μολύβια για πυκνά και καλοσχηματισμένα φρύδια

Τα χρόνια της βάναυσης κακοποίησης των φρυδιών μας με το τσιμπιδάκι έχουν περάσει ανεπιστρεπτί, όπως και τα χρόνια της νιότης μας. Πλέον τα λάθη στη σωστή περιποίηση και το γέμισμά τους δε συγχωρούνται και ένα μολύβι φρυδιών συγκαταλέγεται ξεκάθαρα μέσα στα 5 must have του νεσεσέρ κάθε τίμιου beauty girl αυτής τη γης.  Γιατί,  όση τελειότητα δεν μας έδωσε η φύση στα φρύδια μας, μπορεί να μας τη δώσει ένα μολύβι φρυδιών.

Λίγες κινήσεις αρκούν για να μεταμορφώσουν τα φρύδια μας, να γεμίσουν τυχόν κενά, να δημιουργήσουν κολακευτικές γωνίες, να αναδείξουν το σχήμα τους, κάνοντάς τα να δείχνουν πιο πλούσια, φυσικά και γεμάτα. Το βασικότερο; Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις για να τα χρησιμοποιήσεις, είναι εύκολα, πρακτικά και πολλά από αυτά κυκλοφορούν σε mini μεγεθος. Τι άλλο θέλεις εκτός από εντυπωσιακά, ακριβή, καλοσχηματισμένα φρύδια; Παρακάτω κάναμε μία λίστα με τα 8 καλύτερα μολύβια φρυδιών της αγοράς. Τσέκαρέ τα!

Δες ακόμη: Η νέα πρόταση του οίκου Gucci για τα φρύδια μας. Από εμένα είναι όχι

Benefit Cosmetics Precisely, My Brow Pencil Ultra Fine Shape & Define

 

 

Με εξαιρετικά λεπτή μύτη σχηματίζει απίστευτα φυσικές μικρές γραμμές που μοιάζουν με φυσικές τρίχες που διαρκούν 12 ώρες χωρίς να αλλοιώνονται. Μερικές κινήσεις με αυτό το πλούσιο και παράλληλα προσαρμόσιμο χρώμα θα κάνουν ακόμη και τα φρύδια χωρίς σχήμα, πιο γεμάτα και καλοσχηματισμένα. Κυκλοφορεί και σε mini version.

Anastasia Beverly Hills Brow Wiz

 

 

Ένα μολύβι από το πιο iconic brand φρυδιών, όπως αυτό της Anastasia Beverly Hills δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα. Με λεπτή μύτη χαρίζει τέλειο σχήμα στα φρύδια και γεμίζει τις περιοχές όπου υπάρχουν κενά. Η ιδιαίτερα λεπτή άκρη του είναι ιδανική για να δημιουργήσεις το οπτικό εφέ φυσικής τρίχας κάνοντας κοφτές, γρήγορες κινήσεις. Η σύνθεσή του είναι ειδικά μελετημένη ώστε να μένει σταθερή όλη μέρα και να σφραγίζει το φυσικό αποτέλεσμα στα φρύδια. Το χρώμα προσαρμόζεται στις ανάγκες σου και μπορεί να είναι απαλό ή έντονο ανάλογα με την πίεση που ασκείς καθώς το χρησιμοποιείς.

Bobbi Brown Perfectly Defined Long Wear Brow Pencil

 

 

Με διάρκεια 16 ωρών, αυτό το μηχανικό μολύβι ματιών είναι ιδανικό για να δώσεις ένα τέλειο σχήμα στα φρύδια σου, από την αρχή τους, τη γωνία έως την άκρη.

Kat Von D Beauty Signature Brow Pencil

 

 

Ιδανικό για να σχεδιάζεις τις πιο λεπτές γραμμές (μιας και διαθέτει ένα μοναδικό ελλειπτικό άκρο) δημιουργεί το ιδανικό σχήμα, γεμίζοντας τα φρύδια με ακρίβεια για απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα. Η αδιάβροχη σύνθεση μεγάλης διάρκειας  είναι προσαρμόσιμη για να μπορείς να το χρησιμοποιήσεις πάνω από άλλες αποχρώσεις και να εξατομικεύσεις το look των φρυδιών σου.

Urban Decay Brow Beater Microfine Brow Pencil And Brush

 

 

Με αδιάβροχη σύνθεση, εφαρμόζεται πανεύκολα, εξασφαλίζοντας απόλυτα ομοιόμορφο αποτέλεσμα, χάρη στην εξαιρετικά λεπτή μύτη του, που δίνει φυσικό τελείωμα στα φρύδια. Με το μολύβι μπορείς να σχεδιάσεις την τέλεια καμπύλη στα φρύδια ή να γεμίσεις τις αραιές περιοχές, ενώ παράλληλα, το βουρτσάκι τιθασεύει τα φρύδια, προετοιμάζοντας τα για το χρώμα. Η σύνθεσή του περιλαμβάνει ενυδατικά συστατικά όπως βιταμίνη Ε, έλαιο argan και έλαιο καρύδας.

NYX Professional Makeup Micro Brow Pencil

 

 

Τόσο ακριβές που καλύπτει με χρώμα ακόμα και τις πιο λεπτές τρίχες για να προσφέρει φυσικό αποτέλεσμα. Τι άλλο θέλεις;

Tom Ford Brow Sculptor

 

 

Για τον Tom Ford, τα φρύδια είναι ανάμεσα στα πιο σημαντικά στοιχεία του προσώπου. Τα καλοσχηματισμένα φρύδια είναι ο καλύτερος- και μη επεμβατικός τρόπος- για να αναδείξεις τα χαρακτηριστικά σου. Με αυτό, λοιπόν, το μολύβι μπορείς να γεμίσεις τέλεια τα φρύδια σου και να δημιουργήσεις από το πιο λεπτό μέχρι το πιο παχύ εφέ. Προσοχή στις υπερβολές!

MAC Eye Brows Styler

 

 

Μηχανικό και αδιάβροχο, αυτό μολύβι διαμορφώνει τα φρύδια, ενώ παράλληλα, το πρόσθετο βουρτσάκι του, τους δίνει σχήμα, χρώμα και πυκνότητα.