Πώς να έχεις τέλεια φρύδια μέχρι να κλείσεις το επόμενο ραντεβού σου

Ο πιο εύκολος τρόπος να έχεις τέλεια φρύδια μέχρι το επόμενο ραντεβού σου.

Είναι αυτό το διάστημα περίπου 6 εβδομάδων που χρειάζεται να περιμένεις μέχρι το επόμενο ραντεβού για να φτιάξεις τα φρύδια σου. Το πρόβλημα βέβαια εντοπίζεται μετά την τρίτη- τέταρτη εβδομάδα, όταν οι μικρές τριχούλες αρχίζουν να κάνουν και πάλι αισθητή την παρουσία τους γύρω από τα φρύδια σου, αλλά εσύ πρέπει να περιμένεις να μεγαλώσουν αρκετά μέχρι το ραντεβού.

Το ερώτημα σε αυτή την περίπτωση είναι ένα και βασικό: Με ποιο τρόπο θα καμουφλάρεις τις όποιες ατέλειες και τα φρύδια σου θα δείχνουν άψογα έως την τελευταία μέρα;

Τα πράγματα είναι πιο απλά απ' ό,τι φαντάζεσαι. Τα μόνα που θα χρειαστείς είναι ένα ένα highlighter και ένα gel φρυδιών. Στην ουσία αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να δημιουργήσεις έντονες αντιθέσεις που μπορούν να καμουφλάρουν τις ατέλειες και να γεμίσουν τις πιο αραιές περιοχές. Οι μικροσκοπικές ίνες του gel φρυδιών προσκολλώνται στο δέρμα και τις τρίχες, δημιουργώντας την εικόνα πιο πυκνών, παχιών και καλοσχηματισμένων φρυδιών.

Κι αν ακόμη δεν έχεις ένα gel φρυδιών ή highlighter για να φωτίσεις το τόξο των φρυδιών σου στο νεσεσέρ σου, εμείς σου προτείνουμε τα δικά μας αγαπημένα combos:

Benefit Cosmetics, Gimme Brow+volumizing eyebrow gel και High Brow Glow (luminous brow highlighting pencil)

 

Anastasia Beverly Hills, Brow Gel και Highlighting Duo Pencil

 

TAGS:

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ