ΠΡΟΣΩΠΟ

Πώς να έχεις τέλεια φρύδια μέχρι να κλείσεις το επόμενο ραντεβού σου

Imaxtree Imaxtree

Είναι αυτό το «μαρτυρικό» διάστημα περίπου 6 εβδομάδων που χρειάζεται να περιμένεις μέχρι το επόμενο ραντεβού για να φτιάξεις τα φρύδια σου.

Το πρόβλημα βέβαια εντοπίζεται μετά την τρίτη- τέταρτη εβδομάδα, όταν οι μικρές τριχούλες αρχίζουν να κάνουν και πάλι αισθητή την παρουσία τους γύρω από τα φρύδια σου, αλλά εσύ πρέπει να περιμένεις να μεγαλώσουν αρκετά μέχρι το επόμενο ραντεβού.

Το ερώτημα σε αυτή την περίπτωση είναι ένα και βασικό: Με ποιο τρόπο θα καμουφλάρεις τις όποιες ατέλειες και τα φρύδια σου θα δείχνουν άψογα έως την τελευταία μέρα;

Τα πράγματα είναι πιο απλά απ’ ό,τι φαντάζεσαι. Τα μόνα που θα χρειαστείς είναι ένα ένα highlighter και ένα gel φρυδιών. Στην ουσία αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να δημιουργήσεις έντονες αντιθέσεις που μπορούν να καμουφλάρουν τις ατέλειες και να γεμίσουν τις πιο αραιές περιοχές.

Οι μικροσκοπικές ίνες του gel φρυδιών προσκολλώνται στο δέρμα και τις τρίχες, δημιουργώντας την εικόνα πιο πυκνών, παχιών και καλοσχηματισμένων φρυδιών.

Κι αν ακόμη δεν έχεις ένα gel φρυδιών ή highlighter για να φωτίσεις το τόξο των φρυδιών σου στο νεσεσέρ σου, εμείς σου προτείνουμε το δικό μας αγαπημένο combo:

gimme-brow-volumizing-eyebrow-gel-01-light.jpg
SEPHORA.GR

Benefit Cosmetics Gimme brow+ volumizing eyebrow gel

Το απόλυτο τζελ φρυδιών με χρώμα, περιέχει μικροσκοπικές ίνες που προσκολλώνται στο δέρμα και στις τρίχες και δημιουργεί φυσικά πυκνά και καλοσχηματισμένα φρύδια
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
high-brow.jpg
SEPHORA.GR

Benefit Cosmetics High Brow Pencil

Με κρεμώδη υφή και λάμψη τονίζει τα τόξα των φρυδιών για πιο λαμπερό, εντυπωσιακό και νεανικό βλέμμα. Η φυσική ανοιχτή ροζ απόχρωση είναι ιδανική για όλους τους τόνους επιδερμίδας
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ