BEAUTY

Σου βρήκαμε τα προϊόντα για να αντιμετωπίσεις το φριζάρισμα όταν έξω έχει βροχή και υγρασία

Τις τελευταίες μέρες το κλίμα είναι τροπικό χωρίς όλο το υπόλοιπο σκηνικό που συνειρμικά έρχεται στο νου μας ξεστομίζοντας αυτή τη λέξη. Βρέχει, φυσάει, κάνει κρύο και γενικότερα μόνο που δεν έχει χιονίσει για να πούμε καλό χειμώμα ξανά. Κι όπως πολύ σωστά θα αντιλαμβάνεσαι, μεταξύ άλλων η υγρασία και το φριζάρισμα στα μαλλιά έχουν την τιμητική τους. Η κοτσίδα είναι σίγουρα μία πρακτική λύση για να μην εκτεθείς...αλλά μην ξεχνάς πως υπάρχουν τα κατάλληλα προϊόντα που μπορούν να το καταπολεμήσουν χωρίς να χρειαστεί να γίνει με το ζόρι ponytail girl.

# Η σωστή αρχή: Στο μπάνιο

Τα υγιή μαλλιά είναι τα ενυδατωμένα μαλλιά. Και μην ξεχνάς πως όσο πιο ενυδατωμένα είναι τα μαλλιά σου, τόσο λιγότερες είναι οι πιθανότητες να φριζάρουν. Γι αυτό το λόγο, επίλεξε μία σειρά περιποίησης που θα τα ενυδατώσει βαθιά τα μαλλιά, εξασφαλίζοντας προστασία από το φριζάρισμα.

 

Η νέα σειρά Pantene Hair Superfood συνδυάζει ένα μείγμα ενεργών βασικών θρεπτικών συστατικών και δρα σαν πολυβιταμίνη για τα μαλλιά σας, χαρίζοντάς τους εντατική περιποίηση και δύναμη, όπως συμβαίνει με την ενίσχυση του οργανισμού, για μαλλιά 100% πιο πλούσια και δυνατά. Η σειρά περιλαμβάνει το Pantene Hair Superfood Σαμπουάν, το Pantene Hair Superfood Conditioner, το Pantene Hair  Superfood 3 Minute Miracle και την Pantene Hair Superfood Εντατική Μάσκα.

#Στο hairstyling

Σε αυτό το κεφάλαιο (aka hairstyling) δεν είναι μόνο η επιλογή των σωστών προϊόντων, που όπως πολύ σωστά θα φαντάζεσαι προστατεύουν τα μαλλιά από τη θερμότητα και δρουν ενάντια στο φριζάρισμα, είναι και η χρήση των κατάλληλων εργαλείων που μπορούν να προβλέψουν τις ανάγκες των μαλλιών μας, τιθασσεύοντάς τα.

Την είχαμε τεστάρει στο ψιλόβροχο της Oxford Street στο Λονδίνο και σου είχαμε περιγράψει την εμπειρία μας. Η νέα «έξυπνη» πρέσα μαλλιών της ghd, Platinum+ aka η τελευταία καινοτομία στα εργαλεία styling της ghd, ανταποκρίνεται στις ανάγκες των μαλλιών και στον τρόπο που κάνει κάθε μία από εμάς κάνει το hairstyling της, ελέγχοντας τη θερμοκρασία. Με δύο λόγια, αναγνωρίζει, σέβεται και προσαρμόζεται κάθε φορά, στην υφή και τη διαφορετική ποιότητα των μαλλιών, μιας και χάρη στους αισθητήρες ανιχνεύει την πυκνότητα των μαλλιών και την ταχύτητα με την οποία τα ισιώνουμε. Παράλληλα, εξασφαλίζει styling ακριβείας με διάρκεια και λάμψη, χωρίς να ταλαιπωρεί τα μαλλιά.

 

#Κατά τη διάρκεια της ημέρας

Όπως και στην επιδερμίδα μας, έτσι και στα μαλλιά μας υπάρχει ένα εξειδικευμένο προϊόν για κάθε μας ανάγκη. Τα anti-frizz προϊόντα μπορούν να κάνουν ακριβώς αυτό που λέει το όνομά τους. Αποτρέπουν το φριζάρισμα, προστατεύοντας τα μαλλιά από τα δυσάρεστα αποτελέσματα της υγρασίας.

Kérastase Aura Botanica Lait De Soie Γαλάκτωμα Μαλλιών

 

Με 99% φυσικής προέλευσης συστατικά αυτό το γαλάκτωμα λειαίνει και τιθασσεύει τα μαλλιά, αφήνοντάς τα μεταξένια και απαλά. Χάρη στα θρεπτικά του συστατικά, τα μαλλιά προστατεύονται από το φριζάρισμα για 96 ώρες σε συνθήκες 90% υγρασίας. Ιδανικό για τα κανονικά έως χονδρά μαλλιά, τους χαρίζει απαλότητα αναδεικνύοντας όλη τους τη φυσική κίνηση.  Plus: Έχει τέλειο άρωμα.

Moroccanoil Frizz Control

 

Τιθασεύει τα μαλλιά και το φριζάρισμα είτε προέρχεται από το στατικό ηλεκτρισμό, είτε λόγω καιρικών συνθηκών. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για όλους τους τύπους μαλλιών και για όλα τα χτενίσματα, αφήνοντάς τα  απαλά και ευκολοχτένιστα. Παράλληλα, χάρη στη έλαιο Argan, τη βιταμίνη Ε και τις φαινόλες που προστατεύουν από τις ελεύθερες ρίζες και τις επιδράσεις του περιβάλλοντος, τα μαλλιά είναι «θωρακισμένα» από την υγρασία.

Phyto Phytodefrisant τζελ κατά του φριζαρίσματος με μεγάλη διάρκεια

Ένα προϊόν που λατρεύουν οι γυναίκες στην Αμερική και όχι μόνο. Μία μικρή ποσότητα, ίση με φουντούκι αρκεί για να ισιώσει τέλεια τα μαλλιά, προσφέροντάς τους πολύτιμη τόνωση και ενυδάτωση. Δεν λαδώνει τα μαλλιά. Το καλύτερο; Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα.

Κεντρική Φωτογραφία: ImaxTree