FOUNDATION

Σου βρήκαμε 10 foundations που μένουν σταθερά ακόμη και στις πιο λιπαρές επιδερμίδες

imaxtree

Όταν η κουβέντα έρχεται στη λιπαρή επιδερμίδα, δεν μπορώ να μη φέρω στο μυαλό μου κατευθείαν την αδερφή μου. Όλες αυτές τις στιγμές που πηγαίναμε μαζί στο δερματολόγο, που διαλέγαμε μαζί τα ιδανικά καλλυντικά για τον τύπο επιδερμίδας της, που με έπαιρνε έξαλλη τηλέφωνο να μου πει πως το πρόσωπό της γυαλίζει διαβολεμένα- ειδικά το καλοκαίρι- δίνοντας όρκο πως δε θα ξαναβαφτεί στη ζωή της. Μία από τις ερωτήσεις που μου κάνει κάθε φορά; «Ποιο  foundation να πάρω; Θέλω το πιο ματ που υπάρχει».

Κάπως έτσι, έκανα την έρευνά μου και ετοίμασα την παρακάτω με τα foundation που μένουν σταθερά  και αναλλοίωτα ακόμη και στις πιο λιπαρές επιδερμίδες. Για την αδερφή μου, τη διπλανή μου την Κέλλυ που έχει λιπαρή επιδερμίδα και εσένα που κάθε φορά ρωτάς.

-Η RiRi ξέρει:

Fenty Beauty by Rihanna Pro Filt’r Soft Matte Longwear Foundation: Προσφέρει μέτρια προς υψηλή κάλυψη, μειώνει οπτικά το μέγεθος των πόρων και δίνει ματ αποτέλεσμα στο λεπτό. 
Χάρη στη μη λιπαρή σύνθεσή του, είναι ανθεκτικό στον ιδρώτα και την υγρασία και δεν φράσσει τους πόρους. Plus: Έχει την έγκριση της RiRi, τι άλλο θέλεις;

– Η νέα γενιά foundation:

 

Make Up For Ever Matte Velvet Skin Foundation: Χαρίζει στην επιδερμίδα ομοιομορφία, έχει μεσαία προς υψηλή κάλυψη, αδιάβροχη σύνθεση, κρύβει τις ατέλειες και παραμένει αναλλοίωτο όλη μέρα. Κι αυτό γιατί,χάρη στη νέα πρωτοποριακή τεχνολογία FLEXI-FIT,  προσαρμόζεται στις κινήσεις του προσώπου, προσφέροντας υψηλή και ταυτόχρονα φυσική κάλυψη. Άπλωσε στη ζώνη Τ για ματ αποτέλεσμα και προς τα έξω, σβήνοντας ομοιόμορφα το προϊόν.

– Αυτό που δεν χρειάζεται να το ανανεώσεις:

    

 

Lancôme Teint Idole Ultra Wear Foundation: Oil-free και σταθερό για 24 ώρες,  δίνει υψηλή κάλυψη, φυσικό ματ τελείωμα και αφήνει βελούδινη την επιδερμίδα ενώ σου δίνει τη δυνατότητα να χτίσεις το βαθμό κάλυψης που θέλεις. Να είσαι σίγουρη πως το σμήγμα και η λιπαρότητα δεν θα χαλάσουν τη ματ επιδερμίδα και τη φρεσκάδα της.

– Σε μορφή πούδρας:

 

Vichy Dermablend Covermatte Compact Powder Foundation με SPF25: Ιδανική για γυναίκες με λιπαρή επιδερμίδα, τάση ακμής, με ορατές ατέλειες της επιδερμίδας και επίμονα σημάδια που επιθυμούν ένα υψηλής κάλυψης & διάρκειας make-up σε μορφή πούδρας για ένα ματ αποτέλεσμα που διαρκεί όλη την ημέρα. Απορροφά το σμήγμα και μειώνει τις ατέλειες έως και 60%. Αν λατρεύεις τις πούδρες και δεν την έχεις δοκιμάσει, πρέπει να μπει πρώτη στη λίστα σου.

– Ο σύμμαχός σου καθημερινά:

 

Estee Lauder Double Wear Stay-in-Place Makeup SPF 10: Ό,τι χρειάζεσαι για την καθημερινότητά σου. Με δοκιμασμένη- καθόλου λιπαρή- φόρμουλα που προσφέρει τέλεια κάλυψη για πρόσωπο χωρίς γυαλάδες, διαρκεί έως και 24 ώρες. Είναι αδιάβροχο, δεν προκαλεί ακμή, δε φράζει τους πόρους , προσφέρει  προσαρμόσιμη κάλυψη και βοηθά να μην προκαλούνται σπυράκια.

– Αυτό που κρύβει τα σημάδια της κούρασης:

 

L’Oreal Paris Infaillible 24H Matte: Μεγάλη διάρκεια, υψηλή κάλυψη, ματ αποτέλεσμα. Plus: Κρύβει τα σημάδια της κούρασης και τις ατέλειες ενώ είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό στη ζέστη. Χάρη στο ενυδατικό σύμπλεγμα υαλουρόνης, παραμένει αναλλοίωτο για 24 ώρες και χαρίζει αίσθηση φρεσκάδας στην επιδερμίδα σας από το πρωί ως το βράδυ.

– Με απίστευτη ελαφριά σύνθεση:

Nars All Day Luminous Weightless Foundation: Με απίστευτα ελαφριά σε σύνθεση που διαρκεί 16 ώρες, προσφέρει πλήρη, φυσική κάλυψη. Μία σταγόνα αρκεί- απλώνοντάς την σταδιακά- για να καλύψεις το πρόσωπό σου.

– Με το πιο απαλό- σατινέ τελείωμα:

 

Giorgio Armani Beauty Lasting Silk UV Foundation SPF20: Εμπνευσμένο από το δυνατό, ανθεκτικό ύφασμα της γκαμπαρντίνας, προσφέρει μέτρια κάλυψη, ματ αποτέλεσμα με σατινέ τελείωμα και μένει σταθερό για μέχρι και 14 ώρες. Στα plus και ο δείκτης προστασίας που διαθέτει.

– Αν θέλεις να αναπνέει η επιδερμίδα σου:

 

Bobbi Brown Skin Long- Wear Weightless Foundation SPF 15: Με ομοιόμορφη, ελαφριά κάλυψη, φυσικό αποτέλεσμα και ματ υφή, που αφήνει το δέρμα να αναπνέει, αυτό το foundation εξασφαλίζει  πλήρη κάλυψη για ώρες, χωρίς να κάνει γραμμές.

– Αυτό που καταπολεμά τη λιπαρότητα και τα σπυράκια:

 

Clinique Anti-Blemish Solutions Liquid Makeup: Με καθόλου λιπαρή σύνθεσηπου δεν ερεθίζει την επιδερμίδα, μειώνει τις ατέλειες και εξουδετερώνει την ερυθρότητα. Παράλληλα, τα προηγμένα δραστικά συστατικά, ελέγχουν τη λιπαρότητα, καταπολεμούν τις υπάρχουσες ατέλειες όπως τα σπυράκια, και προλαμβάνουν την επανεμφάνισή τους.

 

Κεντρική Φωτογραφία: IMAXTREE