FOUNDATION

5+2 foundations για σταθερό μακιγιάζ όλη μέρα

Οι μέρες που θα βγεις, θα διασκεδάσεις και θα ξενυχτήσεις χωρίς να έχεις το άγχος πως την επόμενη μέρα πρέπει να ξυπνήσεις από το χάραμα για να πας στη δουλειά, δεν αργούν. Είσαι λίγες ώρες μακριά από την άδειά σου και αυτό είναι κάτι που παραμένει δεδομένο και σταθερό, όπως και το foundation που θα επιλέξεις για το μακιγιάζ σου. Θέλεις να μην είναι λιπαρό, να έχει ανάλαφρη σύνθεση και το βασικότερο, να παραμένει αναλλοίωτο για ώρες στο πρόσωπό σου. Με λίγα λόγια ένα από αυτά που συγκεντρώσαμε στην παρακάτω λίστα. (Κάνοντας κλικ στο όνομα κάθε foundation θα δεις από πού μπορείς να το αγοράσεις εδώ και τώρα).

Laura Mercier Flawless Lumière Radiance-Perfecting Foundation

 

Προσφέρει ενυδάτωση που διαρκεί 15 ώρες για μέγιστη αίσθηση άνεσης, ώστε η επιδερμίδα να δείχνει άμεσα γεμάτη και απαλή, ενώ λειαίνει την όψη των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων. Plus, η βιταμίνη C που περιέχει χαρίζει λάμψη και αποκαλύπτει μια πιο φωτεινή επιδερμίδα μέρα με τη μέρα.

L’Oreal Paris Infallible 24Η Fresh Wear Foundation

 

Χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία του αφήνει μία ελαφριά αίσθηση στην επιδερμίδα ενώ η εξαιρετικά λεπτή του σύνθεση, εξασφαλίζει μία αψεγάδιαστη βάση που διαρκεί όλο το 24ωρό.

Estee Lauder Double Wear Stay-in-Place Make Up SPF10

 

Χαρίζει ομοιόμορφο χρωματικό τόνο, καλύπτει τις ατέλειες με μεσαία έως πλήρη κάλυψη, προσφέροντας ένα αψεγάδιαστο, φυσικό, ματ αποτέλεσμα που διαρκεί όλο το 24ωρο. Δε φράζει τους πόρους και έτσι βοηθά στο να μην προκαλούνται σπυράκια.

Smashbox Studio Skin 15 Hour Wear Foundation

 

Δημιουργήθηκε στο φωτογραφικό στούντιο της Smashbox με στόχο να δείχνουν τα μοντέλα άψογα κάτω από οποιοδήποτε φως. Δίνει φυσικό τελείωμα με μέτρια προς πλήρη κάλυψη, που μένει σταθερή για 15 ώρες.

Guerlain  L’ Essentiel Natural Glow Foundation 16H

 

Με 97% φυσικά συστατικά και ανάλαφρη σύνθεση, χαρίζει φυσική λάμψη και αποτέλεσμα που διαρκεί έως και 16ώρες, επιτρέποντας στην επιδερμίδα να αναπνέει ενώ ταυτόχρονα την ενυδατώνει και την προστατεύει από τη ρύπανση.

Nars All Day Luminous Weightless Foundation

 

Μία μόνο σταγόνα είναι αρκετή για πλήρη, φυσική κάλυψη της επιδερμίδας. Έχει απίστευτα ελαφριά σύνθεση που διαρκεί 16 ώρες.

Becca Ultimate Coverage 24 Hour Foundation

 

Με ανάλαφρη και καθόλου λιπαρή υφή, προσφέρει μία πλήρη, αδιάβροχη κάλυψη μεγάλης διάρκειας στην επιδερμίδα.

 

Κεντρική Φωτογραφία: Instagram/rosiehw