Το κόλπο με το μολύβι ματιών που θα κάνει ακόμα πιο σταθερή τη σκιά σου

Πώς θα μείνει αναλλοίωτη η σκιά στα μάτια σου όλη μέρα.

Μπορεί οι γιορτές να πέρασαν, η glitter mania να μην είναι πλέον mania, όμως, οι σκιές ματιών, εποχές και festive season δεν γνωρίζουν. Και αν αγαπάς τις σκιές (και κατ' επέκταση τις παλέτες) και κάθε μέρα τις χρησιμοποιείς στο μακιγιάζ σου, τότε το ζητούμενο είναι ένα (εκτός από τα ποια απόχρωση θα διαλέξεις): Πώς θα παραμένουν σταθερές όλη μέρα/ όλο το βράδυ στα μάτια σου. Πώς η έντασή του χρώματος δεν θα χαθεί καθόλου; Γιατί το κραγιόν σου εύκολα μπορείς να το ανανεώνεις, τη σκιά, όμως;

via GIPHY

 

Κι όμως, τη λύση στο ερώτημα θα σ'τη δώσει το μολύβι ματιών. Το trick πολλών makeup artists είναι να περνούν πρώτα στα μάτια (στο πάνω κινητό βλέφαρο αλλά και στη γραμμή των κάτω βλεφαρίδων) ένα μολύβι ματιών και στη συνέχεια να απλώνουν τη σκιά. Βασικές προϋποθέσεις, βέβαια, είναι το μολύβι να έχει την ίδια απόχρωση με τη σκιά που θα χρησιμοποιήσεις στη συνέχεια για ένα πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα, αλλά και να έχει μια μαλακή μύτη, έτσι ώστε να μη γδέρνει τα μάτια.

via GIPHY

 

Στην ουσία, με αυτόν τον τρόπο, το μολύβι - που έχει πιο κρεμώδη σύσταση σε σχέση με τη σκιά που είναι σε μορφή σκόνης- δημιουργεί την τέλεια βάση πάνω στην οποία απλώνεται μετά η σκιά. Πώς θα το εφαρμόσεις; Πάτα play στο παρακάτω βίντεο!

 

TAGS:

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ