ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ

Το νέο μαλλί της Ελένης Φουρέιρα φωνάζει fuego

Εκτός από άφθονο #beautyinspo, η Ελένη Φουρέιρα είναι μία γυναίκα που της αρέσει να πειραματίζεται με το στυλ της και τις τάσεις (ακόμη και αν είναι φαινομενικά ασύνδετες), βάζοντας στο τέλος τη δική της προσωπική υπογραφή σε οτιδήποτε κι αν φορέσει ή υιοθετήσει στο beauty look της. Έτσι, την έχουμε δει με κοντά καρέ μαλλιά αλλά και πολύ μακριά (τύπου Ραπουνζέλ), extreme smokeys eyes, έντονες αποχρώσεις στα χείλη και πιο εκκεντρικές τάσεις ακόμη και στο μανικιούρ της (θυμήσου τα #zebranails που είχε κάνει στις αρχές του Σεπτεμβρίου).

Δες ακόμη: 5 καφέ κραγιόν για να αντιγράψεις το look της Ελένης Φουρέιρα

Και ενώ με το μήκος των μαλλιών της, την έχουμε δει να πειραματίζεται πολλάκις μέχρι στιγμής,  η αλήθεια είναι πως οι φορές που έχει «πειράξει» το χρώμα τους είναι λιγότερες. Αυτή τη φορά, η sexy κριτής του «The Final 4» αποφάσισε με τη βοήθεια του hairstylist Χρήστου Μπαϊραμπά να αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της, λέγοντας το μεγάλο «ναι» σε μία έντονη κόκκινη φλογερή απόχρωση.

«Έχω κόκκινα μαλλιά σε ένα κόσμο άσπρο- μαύρο» σχολίασε χαρακτηριστικά κάτω από την πρώτη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram ενώ σε άλλη φωτογραφία χαρακτήρισε τα μαλλιά της σαν «ένα ηφαίστειο που εκρήγνυται».

 

Κι αν αναρωτιέσαι, όχι, δεν είναι περούκα ή αποτέλεσμα κάποιας μάσκας. Ο hairstylist έσπευσε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους «είναι πρόσθετα φυσικά μαλλιά βαμμένα με βαφές της Aveda».

Παράλληλα, τα one side χτένισμά της και τα vampy στοιχεία του φορέματός της by Σήλια Κριθαριώτη ολοκλήρωναν το Old Hollywood look της.

 

Κι αν αυτά τα μαλλιά δεν «φωνάζουν» fuego, τότε τι;