BEAUTY

So fresh! Έτσι θα λάμψει η επιδερμίδα σου

Αν είσαι πιστή αναγνώστρια της beauty στήλης του Ladylike, beauty junkie ή απλά σου αρέσει να περιποιείσαι την επιδερμίδα σου, τότε θα ξέρεις από πρώτο χέρι πόσο σημαντική είναι η καθημερινή και βαθιά ενυδάτωσή της. Είναι αυτό το βήμα που τη διατηρεί νεανική, καθυστερεί την εμφάνιση των πρώτων λεπτών γραμμών και των σημαδιών γήρανσης, αφήνοντάς την πιο απαλή, σφριγηλή και φυσικά λαμπερή. Το challenge, βέβαια, στην περίπτωση της ενυδάτωσης είναι να βρεις τρόπο να ενισχύσεις- μεγιστοποιήσεις τα οφέλη της στην επιδερμίδα σου. Πώς μεταφράζεται αυτό στην καθημερινή σου beauty ρουτίνα; Στο να φροντίζεις να ακολουθείς αυτά τα δύο βήματα πριν την απλώσεις στο πρόσωπό σου.

#Καθαρισμός

Πριν απλώσεις οποιοδήποτε προϊόν στην επιδερμίδα σου, πρέπει να σιγουρευτείς πως είναι καθαρή, δεν υπάρχουν υπολείμματα από το μακιγιάζ, ατμοσφαιρικοί ρύποι ή περισσή ποσότητα σμήγματος που να φράζει τους πόρους. Το μόνο που χρειάζεται είναι να επενδύσεις σε ένα προϊόν καθαρισμού που θα την περιποιηθεί και θα την αφήσει πιο αναζωογονημένη από ποτέ. Από τα αγαπημένα μας αυτή την περίοδο, το νέο γαλάκτωμα καθαρισμού προσώπου και ματιών DUST+CREAM Natural Love με 96% φυσικά συστατικά, εκχύλισμα πορτοκαλιού και χυμό ροδιού, που αφαιρεί αποτελεσματικά το μακιγιάζ και τους ρύπους από το πρόσωπο και τα μάτια, χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας. Απλώνεται απαλά στην επιδερμίδα και η πλούσια σύνθεσή του, την  καθαρίζει και την περιποιείται, αφήνοντάς την αναζωογονημένη.

 

Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να το απλώσεις με ένα βαμβάκι σε όλο το πρόσωπο, τα μάτια και το λαιμό σου, κάνοντας απαλές κινήσεις χωρίς να τρίβεις την επιδερμίδα σου. Στο τέλος, ξεβγάζεις με άφθονο νερό. Είναι ιδανικό για όλες τις επιδερμίδες.                 

#Τόνωση

Επόμενο και τελευταίο βήμα του καθαρισμού και της περιποίησης του προσώπου, η τόνωση. Ειδικά το Φθινόπωρο/ Χειμώνα που οι χαμηλές θερμοκρασίες ταλαιπωρούν την επιδερμίδα μας, οι τονωτικές λοσιόν είναι αυτές που προετοιμάζουν κατάλληλα το έδαφος για να απορροφηθούν πιο βαθιά τα  ενυδατικά συστατικά,  απομακρύνοντας παράλληλα, τα νεκρά κύτταρα που θαμπώνουν την όψη της επιδερμίδας. Μετά το γαλάκτωμα καθαρισμού προσώπου και ματιών DUST+CREAM Natural Love, λοιπόν, απλώνουμε με ένα cotton pad την τονωτική λοσιόν από την ίδια σειρά της Dust & Cream Natural Love με εκχύλισμα πορτοκαλιού και χυμό ροδιού στο πρόσωπο και το λαιμό μας (#δενξεχναμεποτετολαιμο), κάνοντας ελαφρύ μασάζ.

 

Είναι ιδανική για όλες τις επιδερμίδες, δεν χρειάζεται να την ξεβγάλεις, ενώ χάρη στην  πλούσια σύνθεσή της -95% φυσικά συστατικά- δεν περιέχει οινόπνευμα- θα αισθανθείς αμέσως το δέρμα σου πιο τονωμένο και αναζωογονημένο.

Τώρα μπορείς να απλώσεις το serum και την ενυδατική σου και να είσαι σίγουρη για το αποτέλεσμα!