SHOPPING

Τα 7 καλύτερα dry shampoo για να μην έχεις ποτέ ξανά bad hair day

Δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη φορά που αγόρασα και δοκίμασα το dry shampoo (ελληνιστί ξηρό σαμπουάν) στα μαλλιά μου. Αρκετά διστακτική και με μεγάλη δυσπιστία άρχισα να το ψεκάζω στις ρίζες των μαλλιών περιμένοντας το θαύμα. Ήμουν λουσμένη, το ψέκασα ως λακ και δεν περίμενα καθόλου. Προφανώς και  επιβεβαιώθηκε η αρχική καχυποψία μου- το γνωστό «δεν κάνει τίποτα» γιατί τα έκανα όλα λάθος. Ψέκασα από πολύ μακριά, δεν περίμενα καθόλου- ούτε έκανα μασάζ με τα χέρια μου για να απλωθεί καλά  και- το βασικότερο- ήμουν φρεσκολουσμένη. Παρόλα αυτά, το ξαναδοκίμασα- δεν σου κρύβω- μετά από καιρό. Έκτοτε, το κατατάσσω μέσα στην κατηγορία με τα beauty θαύματα του νεσεσέρ μου και το κουβαλάω μαζί μου στην τσάντα μου. Και επειδή πολλά dry shampoo έχουν περάσει από τα χέρια μου, αυτά είναι τα 7 σταθερά αγαπημένα μου aka τα καλύτερα.

Διάβασε ακόμη: 7 σαμπουάν για περισσότερο όγκο στα μαλλιά

Wella, ΕΙΜΙ, Dry Me, Dry Shampoo

Απορροφά τη λιπαρότητα με αυτή τη φόρμουλα που περιέχει άμυλο ταπιόκας, ενώ παράλληλα βοηθά στο να πετύχεις το τέλειο look.

Klorane Dry Shampoo με γαλάκτωμα Βρώμης

Φρεσκάρει και κάνει τα μαλλιά πιο ανάλαφρα μεταξύ 2 λουσιμάτων, χάρη στο μοναδικό συνδυασμό του από γαλάκτωμα Βρώμης – με μαλακτικές ιδιότητες και πολύ απορροφητικές πούδρες. Τα μαλλιά ανακτούν όγκο και υφή σε λίγα μόνο λεπτά.

Tresemme Botanique Cactus Water & Coconut Dry Shampoo

Μία από τις τελευταίες αφίξεις στο νεσεσέρ μας. Επαγγελματικά σχεδιασμένο με ένα μίγμα βοτάνων όπως η καρύδα και το νερό κάκτου, είναι σχεδιασμένο να απορροφά τη λιπαρότητα αναζωογονώντας έτσι πλήρως τα μαλλιά σας για ένα φρέσκο look.

Moroccanoil Dry Shampoo for Light/ Dark Tones

Με άμυλο ρυζιού που απορροφάει το σμήγμα, αφαιρεί τα κατάλοιπα και την οσμή, αφήνοντας τα μαλλιά καθαρά και φρεσκαρισμένα στη στιγμή. Plus: Η σύνθεσή του προστατεύει από την υπεριώδη ακτινοβολία, αναδεικνύοντας την απόχρωση των μαλλιών

Batiste Dry Dry Shampoo Heavenly Volume

Δεν αφήνει υπολείμματα, δεν κολλάει τα μαλλιά, αφήνοντάς τα με μία υπέροχη αίσθηση και μυρωδιά. Plus: Προσφέρει extra όγκο και σώμα στο hairlook.

Aveda Shampure Dry Shampoo

Εμπλουτισμένο ένα χαλαρωτικό άρωμα που περιέχει 25 αγνά εκχυλίσματα λουλουδιών και φυτών, αναζωογονεί τα μαλλιά με μία κίνηση.

Bumble and bumble. Bb. Pret-a-Powder Tres Invisible Dry Shampoo

Αναζωογονεί τα μαλλιά, δίνοντάς τους έναν ελαφρύ όγκο από τις ρίζες έως τις άκρες. Είναι ιδανικό για λεπτά προς κανονικά μαλλιά με τάση λιπαρότητας.