DEMI MOORE

Όσα κάνει η Demi Moore στην επιδερμίδα της πριν πέσει για ύπνο. Κράτα σημειώσεις

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Η γυμνή φωτογράφισή της για το τεύχος Οκτωβρίου του Harper’s Bazaar είναι η απάντηση- απόδειξη πως η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός. Κι αυτό γιατί, η 56χρονη, πλέον, Demi Moore, δείχνει εξίσου υπέροχη με την εποχή που γύριζε την ταινία ”Striptease”, όταν ήταν σχεδόν 34.

Διάβασε ακόμη: Η Demi Moore ποζάρει γυμνή στα 56 της κι εσύ κολλάς σε κάτι πράγματα μικρά

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Moore (@demimoore) on

«Τα βγάζω όλα για το τεύχος Οκτωβρίου» έγραψε στο Instagram η ηθοποιός αναρτώντας το εξώφυλλο και δύο ακόμα φωτογραφίες του Mariano Vivanco για το Harper’s Bazaar. Και δεν είναι μόνο οι συγκλονιστικές αναλογίες της, αλλά και η αψεγάδιαστη επιδερμίδα της που μας κάνουν να θέλουμε να ξέρουμε τα πάντα για την beauty ρουτίνα της.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Moore (@demimoore) on

Μαζί, λοιπόν, με την αποκαλυπτική φωτογράφιση, η ηθοποιός έβαλε την κάμερα στο μπάνιο της, συμμετέχοντας στο καθιερωμένο project #GoToBedWithMe του Harper’s Bazaar, δείχνοντας step by step πώς περιποιείται την επιδερμίδα της πριν πέσει για ύπνο, προκειμένου να τη διατηρεί καθαρή και λαμπερή. Πάτα play στο βίντεο:

Το μότο της όσον αφορά τη skincare; «Less is more» και συνεχίζει, αποκαλύπτοντας πως έχει δύο προϊόντα καθαρισμού, που χρησιμοποιεί ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας της. Στη συνέχεια, απλώνει στην επιδερμίδα της το serum προκειμένου να την τονώσει και την ενυδατική της, την οποία πρώτα εφαρμόζει στα χέρια και το ντεκολτέ της και έπειτα στο πρόσωπό της. Προσθέτει μερικές σταγόνες από ένα ενυδατικό έλαιο προσώπου, πλούσιο σε βιταμίνες A, C, D, E και κάνει ανοδικές κινήσεις μασάζ για σύσφιξη και ανάπλαση με μία κρυστάλλινη πέτρα σε όλη την επιδερμίδα του προσώπου και του λαιμού της, τονώνοντας την μικροκυκλοφορία του αίματος. Όσο για το καλύτερο αντιγηραντικό μυστικό της; Το χαμόγελό της!

Κεντρική Φωτογραφία: Photo by Jordan Strauss/Invision/AP