ΦΡΥΔΙΑ

Cara Delevingne: Η απάντηση που δεν περιμέναμε ποτέ να δώσει για τα φρύδια της

Η Cara Delevingne έχει τέλεια φρύδια. Τελεία. Για την ακρίβεια, η Cara Delevingne υπήρξε αυτό το κορίτσι που άλλαξε την ιστορία των φρυδιών κάπου το 2010,  που έκανε όλες τις γυναίκες να θέλουν μεγάλα πλούσια φρύδια (μέχρι τότε να σου θυμήσω επικρατούσαν τα λεπτά, τοξωτά φρύδια), που μας έκανε όλες να ζηλεύουμε τα δικά της φρύδια της. Αυτοί ήταν οι βασικότεροι ίσως λόγοι που μας έκαναν να απορούμε με τις απαντήσεις που έδωσε στην πρόσφατη συνέντευξή της στο Instyle.

 

«Ως παιδί, μισούσες όντως τα φρύδια σου;»

«Το έκανα και η μαμά μου πάντα μου έλεγε ότι ήταν το καλύτερο χαρακτηριστικό του προσώπου μου. Ήμουν σε φάση: «Μοιάζουν με γιγαντιαίους γυμνοσάλιαγκες στο πρόσωπό μου και μου λες πως είναι το καλύτερο σημείο; Ήθελα μικρότερα φρύδια και γι αυτό το λόγο προσπαθούσα να τα βγάλω με το τσιμπιδάκι. Επίσης, είχα αδύνατο σωματότυπο εκ φύσεως αλλά ήθελα καμπύλες».

 

Και συνεχίζει: «Πάντα θέλουμε κάτι που δεν έχουμε. Δεν ξέρω γιατί το κάνουμε αυτό ως γυναίκες. Δεν άρχισα να εκτιμώ τα φρύδια μου μέχρι να το κάνουν πρώτα όλοι οι άλλοι. Θέλουμε να είμαστε πιο αδύνατες,  πιο ψηλές, να έχουμε μεγαλύτερα οπίσθια. Αυτά είναι μανίες μιας και η πραγματική ομορφιά κρύβεται μέσα μας. Θέλω να πω, πως όλοι μπορεί να είμαστε ματαιόδοξοι κατά καιρούς, αλλά για εμένα το πώς φαίνομαι είναι ένα από τα πράγματα που δεν έχουν μεγάλο νόημα στη ζωή μου».

Κεντρική Φωτογραφία: AP images