BLAKE LIVELY

Η Blake Lively στηρίζει τη νέα ταινία του Ryan Reynolds με το πιο ιδιαίτερο μανικιούρ

Photo by Brent N. Clarke/Invision/AP

Η Blake Lively είναι μία γυναίκα που ανέκαθεν θαυμάζαμε για τα υπέροχα, λαμπερά μαλλιά της και τα ιδιαίτερα χτενίσματα που επέλεγε σε casual ή red carpet εμφανίσεις της. Το τελευταίο διάστημα, βέβαια, έχει καταφέρει να μας πείσει πως κάνει εξίσου εξαιρετικές επιλογές και στο μανικιούρ της. Έτσι, μετά το εντυπωσιακό nail art που διάλεξε για το κόκκινο χαλί του Met Gala, εμπνευσμένο από το φετινό θέμα του Gala "Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination", η ηθοποιός αποφάσισε να υιοθετήσει ένα μανικιούρ έχοντας ως έμπνευση τη νέα ταινία του συζύγου της Ryan Reynolds,  Deadpool 2.

A post shared by Elle (@enamelle) on

 

Με τη βοήθεια της celebrity nail artist Elle Gerstein, η Blake επέλεξε μία μαύρη γυαλιστερή απόχρωση για να βάψει τα περισσότερα νύχια της ενώ σε μερικά έσπασε τη μονοτονία, δημιουργώντας ένα μίνι πορτρέτο του  super ήρωα, μια καρδιά αλλά και ένα λαμπερό Χ.

A post shared by Elle (@enamelle) on

Photo by Brent N. Clarke/Invision/AP

 

Για να είμαι βέβαια, απόλυτα σωστή, το μανικιούρ δεν ήταν το μόνο πράγμα στο look της Blake που σεταρίστηκε τέλεια με τη νέα ταινία του Ryan. Στο ίδιο ύφος και σε αντίστοιχες (μαύρες- κόκκινες) αποχρώσεις κινήθηκε το φόρεμα, το μακιγιάζ αλλά και τα αξεσουάρ που πλαισίωσαν το look της (σκουλαρίκια, δαχτυλίδια και το clutch τσαντάκι της  που έμοιαζε με κασέτα κλπ).

 

Κι αν αυτός δεν ήταν ο πιο beauty τρόπος προώθησης του Deadpool 2, τότε τι;

 

Κεντρική Φωτογραφία: Photo by Brent N. Clarke/Invision/AP