BEAUTY

Black Friday: Σ’ αυτά τα e-shops θα βρεις τα αγαπημένα σου καλλυντικά με έκπτωση

Ώρες πλέον μας χωρίζουν από την πιο «μαύρη» Παρασκευή του χρόνου, τη Black Friday ή αλλιώς τη μέρα που μπορείς- αν έχεις κάνει τα κουμάντα σου- να ανανεώσεις όλο το νεσεσέρ και το μπουντουάρ σου, αποκτώντας τα αγαπημένα σου καλλυντικά και προϊόντα ομορφιάς σε απίστευτη έκπτωση. Εμείς στεκόμαστε αρωγοί στον αγώνα σου, σε ενισχύουμε και σε βγάζουμε από τη χρονοβόρα διαδικασία του να ψάχνεις αύριο aka τελευταία στιγμή για τα καλύτερα beauty deals. Γι αυτό το λόγο, συγκεντρώσαμε σε μία λίστα τα αγαπημένα μας e-shops, που γιορτάζουν τη Black Friday και με ένα κλικ μπορούν να φέρουν τα ψώνια σου στην πόρτα σου, χωρίς να χρειαστεί να περιμένεις με τις ώρες στην ουρά. Βγάλε τη wish list σου και ξεκίνα!

sephora.gr: Αρώματα, κρέμες, καλλυντικά, βερνίκια νυχιών, προϊόντα καθαρισμού, πινέλα και αξεσουάρ, για κάθε ανάγκη της επιδερμίδας και των μαλλιών σου, από τα αγαπημένα σου beauty brands σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις με έκπτωση έως και 50%. Από τα πρώτα που πρέπει να τσεκάρεις είναι τα υπέροχα sets σε μοναδικές τιμές από NARS, Sephora Collection και Benefit Cosmetics.

 

thebodyshop.gr: Εδώ θα βρεις τις πιο ξεσηκωτικές αρωματικές σειρές , αφρόλουτρα, μάσκες αλλά και τα best seller προϊόντα του brand με έκπτωση έως και 25%.

 

esteelauder.gr: Με έκπτωση έως και 50% με την αγορά 2 κραγιόν ή lip gloss, 40% σε προϊόντα μακιγιάζ, αρώματα αλλά και στις best selling κρέμες ματιών και 20% σε προϊόντα περιποίησης.

 

maccosmetics.gr: Κάθε τίμια makeup addict δεν γίνεται να μην κάνει ένα πέρασμα από αυτό το site και να μην αποκτήσει το αγαπημένο Ruby Woo σε προνομιακή τιμή. 30% σε όλα τα προϊόντα και 50% σε επιλεγμένους κωδικούς. Τι άλλο θέλουμε;

 

clinique.gr: Τώρα μπορείς να αποκτήσεις τα best seller προϊόντα της Clinique στη μισή τιμή, τα προϊόντα μακιγιάζ, τα αρώματα, αλλά και επιλεγμένα χριστουγεννιάτικα sets έως και 40% κάτω από την αρχική τιμή τους.

 

lorealparis.gr: Το μαύρο αναμφισβήτητα έχει την τιμητική του. Η L’Oréal Paris το γιορτάζει προσφέροντας έκπτωση έως -50% σ’ όλα τα προϊόντα της  που βρίσκονται σε μαύρη συσκευασία.

 

atticabeauty.gr: Αρωματικά κεριά, καλλυντικά, κρέμες, αρώματα αλλά και πολλά beauty sets με έκπτωση έως και 50%. La Mer, Shiseido,  Aveda, Laura Mercier, Acqua di Parma  μερικά από τα brands που πρέπει να τσεκάρεις.

 

notos.gr: Καλλυντικά, προϊόντα περιποίησης  και όμορφα σετ είναι αυτά που κυρίως θα βρεις με 50% έκπτωση.  Sensai, Guerlain, Yves Rocher,  Moschino, Missoni, L’ Occitane είναι αυτά που πρέπει να τσεκάρεις πριν πας στο καλάθι των αγορών σου.

 

galeriedebeaute.gr: Όχι μία, αλλά τέσσερις μέρες με έκπτωση έως και 50% σε καλλυντικά, αρώματα και προϊόντα για το πρόσωπο, το σώμα για εσένα, αλλά και τον καλό σου. Τσέκαρε τις εκπτώσεις σε Tom Ford, DKNY, Kiehl’s, NYX, Lancôme και Max Factor!