BEAUTY

Τι να περιμένεις το 2018 από τον κόσμο των beauties

Αυτό είναι το πρώτο κείμενο του 2108. Κι όλα θα γίνουν ωραιότερα. Οι τεχνολογίες εξελίσσονται.Τα προϊόντα γίνονται όλο και πιο φανταστικά. Απλά κι ενδιαφέροντα συστατικά πρωταγωνιστούν στις συνθέσεις κι αρώματα που εξιτάρουν τις πιο τρυφερές μας αισθήσεις είναι απλά πια στα must-have. Ειδικοί, αρωματοποιοί, δερματολόγοι, βιολόγοι και ερευνητές από τον κόσμο της ομορφιάς και της υγείας δείχνουν ξεκάθαρα τις θέσεις τους. Είσαι έτοιμη να αναδείξεις φουλ συναίσθημα και αγάπη για να λάμψεις έτσι απλά;

 

Καμία ρυτίδα, κανένας μαύρος κύκλος και καμία ατέλεια δεν είναι ικανή να βγει πιο μπροστά από όλα αυτά που αισθάνεσαι κι αγαπάς. Οι μεγάλες εταιρείες καλλυντικών γίνονται ξεκάθαρες και σα να κλείνουν πονηρά το μάτι σε χρόνια μελετών με σπάνια συστατικά και μαγικές συνθέσεις και κάνουν μότο τους το: “δείξε αληθινά όμορφη και λαμπερή”. Κρατώντας στα χέρια τους απλώς 2-3 βασικά τεχνολογικά επιτεύγματα και 1 μοναδική ικανότητά σου να αισθάνεσαι υπερτέλεια όταν αγαπάς κι αγαπιέσαι ξεκινούν νέες διαφημιστικές καμπάνιες που σε οδηγούν σε μια μόνο θέση “ανάδειξε τον αληθινό εαυτό σου”.

Κάπως έτσι, η μανία να κυνηγούμε θαυματατουργά μπουκαλάκια που υπόσχονται μείωση ρυτίδων, εξαφάνιση θαμπάδας, σύσφιξη, ανόρθωση και δεν ξέρω εγώ τι άλλο, μένει (ευτυχώς) στα αζήτητα. Το ζητούμενο πια θα είναι να βάζεις μια κρέμα και να αίσθάνεσαι υπέροχα ενυδατωμένο και φρέσκο το δέρμα σου. Να φοράς σέρουμ και να τονώνεις το κουρασμένο σου πρόσωπο έτσι απλά. Να περνάς νωχελικά λάδια προσώπου και να νιώθεις σαν να χεις βγει μόλις από το πιο πολυτελές σπα. Να ψεκάζεις λίγο άρωμα και να βρίσκεις με μιας όλα τα ψυχικά αποθέματα ενέργειας για να κατακτήσεις στόχους κι όνειρα.

π.ες1: Όχι, δεν πίστεψα ποτέ μου στα μαγικά συστατικά παρά μόνο στην αίσθηση που σου αφήνει κάθε προϊόν. Πιστεύω στην αγάπη που βάζεις στην κάθε μέρα, στην τρυφεράδα που δείχνεις, στην αλήθεια που εκπέμπεις, στην προσωπική λάμψη που αφήνεις στο πέρασμά σου.

 

π.ες2: Aν το άρθρο αυτό το γυρίσεις τούμπα θα μυρίσεις το άρωμα Nectar Love της DKNY.

 

Καλή χρονιά με χαμογελάρες κι αγάπη (πολλή αγάπη)