BEAUTY

Αυτή είναι η σειρά μακιγιάζ που μας έχει ξετρελάνει

Πάντα θα υπάρχει η διάθεση να στηθεί ένα αλλιώτικο σκηνικό στο σπίτι φίλων. Καφές, μουσική, γέλια, αγωνίες, ελπίδες και όνειρα. Όλα σε μια εκπληκτική ανάμειξη μαζί με τον διάχυτο αυθορμητισμό για δημιουργικά παιχνίδια. Κανένα στρες τριγύρω (ούτε για το αν η μάσκαρα θα σε μουτζουρώσει). Μόνο συνωμοτικές ματιές και πολλά κι ωραία προϊόντα μακιγιάζ για να σου πετύχουν τα σχέδια. Βάλε μουσική να παίζει.
 

Απόλαυσε τη γοητεία του αυθορμητισμού. Χαμογέλασε πλατιά σε εκείνες που σε αντέχουν τα βράδια που τους γκρινιάζεις για όσα δεν κατάφερες ακόμη. Σήμερα θα τα καταφέρεις μαζί τους. Μαζί τους μπορείς να φτιάξεις τον καμβά για νέα δημιουργικά σχέδια. Καιρός να αναδείξετε μαζί την πιο καλλιτεχνική πλευρά σας. Να γελάσετε, να τονίσετε χείλη ή μάτια και μετά να βγείτε. Καιρός να ζωγραφίσετε, χωρίς δεύτερη σκέψη τα πιο ανεπιτήδευτα πρόσωπα. Αυτά τα πρόσωπα που αντανακλούν θηλυκότητα και τρυφεράδα.

 

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο από τη φίλη που βρίσκει τη γωνία σου και έχει τον τρόπο της για να αναδείξει το στυλ σου. Απ’ αυτή τη φίλη που αποδέχεται τις αδυναμίες σου και φωτίζει τα πάθη σου. Μαζευτήκαμε στο σπίτι της Δήμητρας για να γιορτάσουμε την άφιξη της νέας σειράς μακιγιάζ Mark. της Avon, προτρέποντας κι εσένα «να αφήσεις το δικό σου «σημάδι» σ΄αυτόν το μπιουτόκοσμο.#MakeYourMark

«Το σύνολο των προϊόντων Mark. σχεδιάστηκε για να εμπνεύσει, αλλά και για να φέρει στο προσκήνιο τις τελευταίες τάσεις στο μακιγιάζ, καινοτόμες υφές, μοντέρνα χρώματα και εργαλεία ακριβείας, τα οποία θα επιτρέπουν στις γυναίκες να γιορτάσουν τη δική τους ατομικότητα μέσα από το μακιγιάζ τους», αναφέρει ο Fernando Acosta, ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος, Διευθυντής Μάρκετινγκ και Υπεύθυνος Social Selling.

Με προϊόντα για τα χείλη, τα μάτια, το πρόσωπο και τα νύχια, η σειρά μακιγιάζ Mark. είναι αποτέλεσμα εντατικής έρευνας και επένδυσης της Avon στην καινοτομία, τα τελευταία 2 χρόνια. «Η Spectralash Mascara, ένα από τα χαρακτηριστικά προϊόντα Mark., παρέχει απόλυτο έλεγχο της εμφάνισης των βλεφαρίδων σου. Μπορείς όχι μόνο να αυξήσεις τον όγκο που επιθυμείς, αλλά και την ένταση των βλεφαρίδων σου με μεγάλη ευκολία. Για περισσότερο όγκο περίστρεψε και η διάμετρος του πινέλου θα μεγαλώσει, παρέχοντας έτσι περισσότερο προϊόν στο βουρτσάκι. Είσαι ο καλλιτέχνης των βλεφαρίδων σου», εξηγεί ο Candice DeLeo Novack, Ανώτερος Διευθυντής της Παγκόσμιας Έρευνας και Ανάπτυξης Χρώματος.

Η σειρά μακιγιάζ Mark. προσφέρει την πιο συναρπαστική «παλέτα» με όλα όσα χρειάζεται μία γυναίκα που αγαπά την ομορφιά για να εκφραστεί. Από μία βάση σε μορφή μους, που καλύπτει ατέλειες με εξαιρετικά λεπτή υφή και ομοιόμορφο ματ αποτέλεσμα, μέχρι μια μάσκαρα ενίσχυσης όγκου που διαρκεί 24 ώρες και παρέχει όγκο 360 μοιρών, χωρίς να προκαλεί κόμπους ή μουτζούρες.

 

Στην ίδια σειρά μπορείς να βρεις υπέροχα eyeliners, εξαιρετικές πούδρες, ενυδατικά lip gloss, σταθερά βερνίκια νυχιών, ρουζ διαρκείας, φωτεινές σκιές ματιών, ανάλαφρα concealers και πολλά άλλα προϊόντα, που θα σε βοηθήσουν να κάνεις τέχνη και να δημιουργήσεις πάνω στο δικό σου καμβά.

Τα προϊόντα Mark. έχουν σχεδιαστεί από την Avon και είναι διαθέσιμα προς πώληση μέσω των αντιπροσώπων της. Αν δεν γνωρίζεις κάποιο Αντιπρόσωπο, μπορεί η Avon να σου βρει κάποιον που βρίσκεται δίπλα σου. Εσύ απλά συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στο www.sellavon.gr.

 

Φωτογραφίες: Νίκος Κατσαρός