ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΔΑΣ

21ο Athens Exclusive Fashion Week: Όλα όσα είδαμε στις πρόβες

Η Μax Factor, ένα από τα μεγαλύτερα brand ομορφιάς, που έχει μια υπέροχη ιστορία στον χώρο του μακιγιάζ κι έχοντας συνδεθεί πολλά - πολλά χρόνια πριν με τον κινηματογράφο, το θέατρο αλλά και τη μόδα, πρωταγωνιστεί τώρα στο 21ο Athens Exclusive Fashion Week, ως Official Make-Up Sponsor. Η ομάδα του LadyLike παρακολούθησε τις πρόβες, ζούμαρε στην καλλιτεχνική ματιά του amdassador της, στον αγαπημένο Γιάννη Μαρκετάκη και ξεσήκωσε μυστικές κινήσεις/ματιές/συμβουλές/πινελιές κ.α ωραία.

Το Makeup Lab μας άνοιξε τις πόρτες του. Η δημιουργικότητα, το χρώμα και η διάθεση αναμειγνύονταν εκεί μπροστά μας δίνοντας στο χώρο μια φανταστική ενέργεια.

 

Χαρτιά, μολύβια, πολύχρωμες μπογιές, πινέλα, χαμόγελα και ζωηρές ματιές, όλα σε μια παλέτα αποτελούσαν τα πιο must-have υλικά, για να φτιαχτούν τα πιο ενδιαφέροντα look.

Είναι μαγικό να είσαι στα παρασκήνια. Εκεί έχεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις τους σχεδιαστές και να μπεις για λίγο στη σκέψη τους. Αγωνία, περηφάνια, χαρά, αγάπη και πάθος. Ο εκπληκτικός Γιάννης Μαρκετάκης ζωγράφιζε στο χαρτί, όσο εκείνοι του εξηγούσαν. Ζωγράφιζε το μακιγιάζ που θα φέρει την υπογραφή της Max Factor κι ο δικός μας φακός ζούμαρε στην τέχνη.

Το υπέροχο νεοκλασικό, που φιλοξενεί τα ταλέντα του μακιγιάζ και μπόλικη έμπνευση υποδέχθηκε μικρές ιστορίες αγάπης. Κι ήμασταν κομμάτι μιας όμορφης ιστορίας. Οι στιγμές που γίνονται παζλ από συναισθήματα και προϊόντα που σετάρονται για να εντυπωσιάσουν έτσι απλά.

Evi Karatza, Vassilis Zoulias, Panos Apergis, Celia Dragouni, Olga Karaververis, Lakis Gavalas, Kathy Heyndels, Brokers, Orsalia Parthenis, όλοι μα όλοι, όσοι πέρασαν από τις πρόβες πρόσθεσαν ένα κομμάτι επιτυχίας. Κι αν όλο αυτό ήταν μακιγιάζ θα ήταν αυθόρμητο, ζωηρό, μοντέρνο, πολύχρωμο, λαμπερό, φυσικό, απρόβλεπτο, σέξι και σίγουρα, μα σίγουρα, εμπνευστικό.

 

υγ1: Αν είναι να κρατήσω ένα top 3 προϊόντων μακιγιάζ της official make-up sponsor, Max Factor, αυτά θα ήταν τα εξής: η μάσκαρα Epic Mascara (που κάνει υπερτέλειες βλεφαρίδες), το κραγιόν Marilyn Monroe (το ωραιότερο κόκκινο που χεις δοκιμάσει) και το μεικαπ Miracle Touch Skin Smoothing Foundation (που χαρίζει ονειρεμένη κι αψεγάδιαστη βάση).

υγ2: Πέραν της προφανούς αξίας μιας τέτοιας πρόβας/ιστορίας/παρακολούθησης κλπ, υπάρχει και κάτι άλλο που αξίζει να σημειωθεί/παρατηρηθεί/διαπιστωθεί, η αξία του να είσαι ένα τόσο διαχρονικά αξεπέραστο brand, σαν την Max Factor. Την αγαπώ.

χαμόγελο και εις το επανιδείν με πολλά ωραία κι αλλιώτικα 

🙂

Φωτογραφίες: Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson