ARIANA GRANDE

Δεν μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας από την ξανθιά Ariana Grande

Photo by Charles Sykes/Invision/AP

Αν σε ρωτούσα ποια τρία πράγματα σου έρχονται πρώτα στο νου όταν θέλεις να περιγράψεις τo beauty look της Ariana Grande μέσα σε αυτά θα ήταν σίγουρα α) το signature ψηλό ponytail της, β) το καστανό χρώμα στα μαλλιά της και γ) το winged eyeliner στα μάτια της. Σωστά;

Κι όμως, αυτή τη φορά η Ariana αποφάσισε να κάνει τη διαφορά και να γίνει αγνώριστη (σχεδόν) για το εξώφυλλο της βρετανικής Vogue, κάνοντάς μας να κοιτάζουμε ξανά και ξανά αυτή τη φωτογράφιση.

Ποζάροντας στο φωτογραφικό φακό του Craig McDean για το τεύχος Ιουλίου, η τραγουδίστρια εμφανίστηκε με μακριά ξανθά μαλλιά λυτά στους ώμους, natural μακιγιάζ και φακίδες να καλύπτουν τα μάγουλα και τη μύτη της.

A post shared by British Vogue (@britishvogue) on

 

O makeup artist  Mark Carasquillo που ανέλαβε το μακιγιάζ προτίμησε να μη χρησιμοποιήσει καθόλου σκιές στα μάτια, δίνοντας έμφαση στα καλοσχηματισμένα φρύδια της, ενώ «έντυσε» τα χείλη της με μία nude- ροζ ματ απόχρωση. Τέλος, το hairlook της ανέλαβε ο hairstylist Chris Appleton, ο οποίος φρόντισε να πετύχει ένα χαλαρό wavy αποτέλεσμα, αποσπώντας διθυραμβικά σχόλια από τους fans της.

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

 

Όσο για εμάς, πολύ μας άρεσε! Εσύ πώς προτιμάς την Ariana;

 

Κεντρική Φωτογραφία: Photo by Charles Sykes/Invision/AP