ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ

Ο πιο εύκολος τρόπος να βάλεις αντηλιακό

Χειμώνα- Καλοκαίρι, με ήλιο αλλά και συννεφιά, το  αντηλιακό είναι το must-have της καθημερινής μας ρουτίνας ομορφιάς. Τα έχουμε πει, τα έχουμε εμπεδώσει. Κι αν ψάχνεις τον πιο εύκολο τρόπο να βάλεις αντηλιακό- ακόμη και στα πιο δύσκολα σημεία (βλέπε την πλάτη σου)- τότε, δεν έχεις παρά να εμπιστευτείς ένα αντηλιακό σε μορφή spray. Είναι βολικά, μπορείς να τα ψεκάσεις παντού (πρόσωπο και σώμα) και το βασικότερο, προστατεύουν από την ηλιακή ακτινοβολία.

Στο δικό μας νεσεσέρ, σίγουρα θα βρεις τα Antioxidant Sunscreen Invisible Spray από τη σειρά Luxurious Suncare της Intermed για το πρόσωπο και το σώμα.

 

Με SPF 50+ και SPF 30 (μπορείς να επιλέξεις) εφαρμόζονται εύκολα και γρήγορα σε στεγνό ή βρεγμένο δέρμα, δημιουργώντας έναν υδρόφοβο φραγμό. Η αντιοξειδωτική σύνθεση με βιταμίνη C και ενισχυμένο συνδυασμό UV φίλτρων προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία από την UVA, UVB ακτινοβολία ενώ παράλληλα έχουν και αντιγηραντική δράση. Ενυδατώνουν και προστατεύουν το δέρμα από την οξειδωτική φθορά, ενώ βελτιώνουν την υφή του χωρίς να αφήνουν ίχνη λιπαρότητας. Έχουν διάφανη υφή που απορροφάται μέσα σε δευτερόλεπτα, αφήνοντας μια αίσθηση δροσιάς.

 

Άλλος ένας λόγος για να τα ξεχωρίσεις, η super πρακτική συσκευασία τους που σου επιτρέπει να τα ψεκάσεις πολύ γρήγορα όπως και αν τα κρατάς – ακόμη κι όταν η συσκευασία είναι γυρισμένη ανάποδα, ακόμη και στα πιο «δύσκολα» σημεία όπως η πλάτη ή το πίσω μέρος των ποδιών σου.

Plus: Στην ίδια διάφανη- mist λογική, θα βρεις και το ενυδατικό και αντιοξειδωτικό spray προσώπου και σώματος, Luxurious Suncare Hydrating Antioxidant Spray Mist Face & Body. Με Υαλουρονικό, Προβιταμίνη Β5, εκχύλισμα αγγουριού, χαμομηλιού & σταφυλιού προσφέρει φροντίδα στην ταλαιπωρημένη και ερεθισμένη από τον ήλιο επιδερμίδα, βαθιά και διαρκή ενυδάτωση και ενεργοποιεί τη φυσική αναπλαστική και επουλωτική ικανότητα του δέρματος.

Τονώνει το ξηρό και ταλαιπωρημένο δέρμα και καταπραΰνει από τους μικροερεθισμούς, το αίσθημα καψίματος και προστατεύει από την πρόωρη γήρανση. Το πιο δροσιστικό προϊόν για μετά την έκθεση στον ήλιο.