BEAUTY

Αντηλιακά sticks: Η νέα μας καλοκαιρινή εμμονή

Είναι το must have του νεσεσέρ μας χειμώνα- καλοκαίρι. Και όσο γραφική κι αν είμαι, επαναλαμβάνοντας τα ίδια πράγματα, το αντηλιακό είναι αυτό που θα κρατήσει την επιδερμίδα σου λαμπερή, ενυδατωμένη και προστατευμένη από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. Παρόλα αυτά, εκτός από την κλασική αντηλιακή κρέμα, ως beauty junkie, δεν γίνεται να μην μοιραστώ μαζί σου την αγάπη μου για τα αντηλιακά sticks.  

Γιατί να τα προτιμήσεις;

Έχουν εύχρηστη και πρακτική συσκευασία (χωράνε παντού), είναι ιδανικά να τα χρησιμοποιήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, αλλά το βασικότερο είναι πως είναι τα πλέον κατάλληλα για να τα χρησιμοποιήσεις σε υπερεκτεθειμένες περιοχές ή περιοχές που δεν πρέπει να εκτίθενται στον ήλιο όπως η μύτη, τα  μάτια,  τα χείλη, αυτιά, ουλές, κρεατοελιές, κ.ά. που έχουν ανάγκη από πιο στοχευμένη αντηλιακή προστασία.

Shiseido Clear Stick UV Protector SPF 50+

 

Η Shiseido καινοτομεί δημιουργώντας ένα διάφανο αντηλιακό σε μορφή stick με ιδιαίτερα πρακτική συσκευασία για εύκολη εφαρμογή. Το μοναδικό του άρωμα συγχρονίζεται με τη μυρωδιά της εφίδρωσης, αντί να την καλύπτει, μεταμορφώνοντας το σε ένα ευχάριστο άρωμα. Μπορείς να το απλώσεις τόσο στην καθαρή επιδερμίδα του προσώπου όσο και του σώματός σου για να την προστατεύσεις από τον ήλιο μιας και έχει SPF 50+ UV protection, αλλά ακόμη και πάνω από το make up. Η WetForce τεχνολογία, που περιέχει, όταν έρχεται σε επαφή με το νερό, ενισχύει την αντηλιακή προστασία, δημιουργώντας ένα ισχυρό πέπλο προστασίας, ενώ παράλληλα,  η αποκλειστική τεχνολογία SuperVeil-UV 360TM ενεργοποιεί τη UV προστασία ενισχύοντας την επιδερμίδα με ένα πέπλο προστασίας. Αφαιρείται εύκολα με ένα απλό προϊόν καθαρισμού και έχει πολύ απαλή υφή.

Vichy Ideal Soleil Αντηλιακό Stick SPF50+

 

Για την καταπολέμηση των βλαβερών επιπτώσεων των UV και την προστασία της επιδερμίδας, τα Εργαστήρια Vichy ενσωμάτωσαν στο stick για τις ζώνες σε έντονη έκθεση ένα σύστημα φίλτρων με βάση το Mexoryl® για προστασία ευρέος φάσματος UVA-UVB με μεγάλη φωτοσταθερότητα. Οι ευαίσθητες περιοχές προστατεύονται από τον ήλιο και τη φωτογήρανση. Με εύκολη και γρήγορη εφαρμογή για υψηλή προστασία των ευαίσθητων περιοχών από τον ήλιο και τη φωτογήρανση. Για άνδρες και γυναίκες που αναζητούν έντονη αντηλιακή προστασία για τις περιοχές που εκτίθενται περισσότερο στον ήλιο. 

La Roche Anthelios XL Stick Zone SPF 50+ Αντηλιακό για Ευαίσθητες Ζώνες

Πολύ ανθεκτικό στο νερό και με πολύ υψηλή προστασία για τις ευαίσθητες, υπερεκτεθειμένες ζώνες από τη UVB/UVA, το αντηλιακό stick της La Roche είναι κατάλληλο για ακραία έκθεση στον ήλιο. Είναι ανθεκτικό στο νερό και εφαρμόζεται πριν από την έκθεση στον ήλιο χωρίς να αφήνει ίχνη. Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάς να το ανανεώνεις συχνά χρησιμοποιώντας επαρκή ποσότητα, ιδίως μετά το κολύμπι, το σκούπισμα με πετσέτα και την έντονη εφίδρωση.

Clinique, SPF 35 Targeted Protection Stick

 

Η Clinique δίνει ένα άλλο όπλο στην προστασία ενάντια στις ακτίνες UVA & UVB και στις επιδράσεις γήρανσης και εγκαυμάτων – ειδικά για τις ευάλωτες ζώνες όπως χείλη, μύτη, αυτιά ή ακόμα και στα σημάδια από ουλές. Προσφέρει ενισχυμένη προστασία UVA έναντια στην πρόωρη γήρανση, θρέφει την επιδερμίδα ενώ παράλληλα είναι οφθαλμολογικά και δερματολογικά ελεγμένο. Δεν έχει λιπαρή σύνθεση και ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σου, εφάρμοσε πριν την έκθεση στον ήλιο.

Avène Very High Protection Sun Stick for Sensitive Zones

 

Διάφανο στην εφαρμογή, με πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία του ευαίσθητου δέρματος και πολύ ανθεκτικό στο νερό, το αντηλιακό stick της Avène περιέχει έναν αποκλειστικό συνδυασμό δραστικών συστατικών Sunsitive® protection, επίτευγμα της Ερευνας Pierre Fabre, με ελάχιστα φίλτρα, σταθερά και αποτελεσματικά με την πάροδο του χρόνου, που προσφέρουν βέλτιστη προστασία από τις UVB και UVA ακτίνες.