BEAUTY

Αν λατρεύεις τα retro glam looks, αυτή η παλέτα θα μπει πρώτη στη wish list σου

Αν λατρεύεις τις παλέτες σκιών και γενικά το μακιγιάζ των ματιών σου δεν περιορίζεται μόνο στη μάσκαρα ή το eyeliner, τότε μέσα στη συλλογή του μπουντουάρ σου θα υπάρχει σίγουρα μία παλέτα της θρυλικής οικογένειας των Naked της Urban Decay. Ναι, το ξέρω ακούγεται σαν να αναφερόμαστε σε κάποια δυναστεία αλλά οι παλέτες της Urban Decay ανήκουν στην κατηγορία των iconic του είδους. Αυτός είναι και ο λόγος που κάθε φορά που πληροφορούμαστε την άφιξη ενός νέου μέλους, δεν γίνεται να μη τρέξουμε να τη μοιραστούμε μαζί σου. Κρατάς σημειώσεις; Μετά τη Naked Reloaded Eyeshadow (που λανσαρίστηκε πέρυσι το Μάρτιο), η Naked Honey Eyeshadow Palette έρχεται να γίνει η νέα μας φθινοπωρινή εμμονή.

 

Δώδεκα ολοκαίνουργιες χρυσαφένιες αποχρώσεις που περιλαμβάνουν διαχρονικά χρυσά, ζεστά κεχριμπαρένια και πλούσια σοκολατί χρώματα, έρχονται να δημιουργήσουν θόρυβο και να γίνουν οι σύμμαχοί σου για άπειρα looks, από πιο απαλά- πρωινά glam μέχρι πιο glam.

 

Επίλεξε τη μοναδική Amber- που κυριολεκτικά λάμπει!- δημιούργησε το τέλειο smokey-eye look με τη Sting -ζεστό ματ καφέ- ή εφάρμοσε την εθιστική Honey- ένα έντονο μεταλλικό χρυσό- για το απόλυτο ’70s look.

 

Plus: Στην παλέτα θα βρεις ένα διπλό πινέλο σκιών, το οποίο είναι vegan και κατά των δοκιμών σε ζώα. Στη μια πλευρά, είναι πιο κοντό και πυκνό, ιδανικό για εφαρμογή της σκιάς στη γραμμή των κάτω βλεφαρίδων ή για blending και σβήσιμο. Στην άλλη πλευρά, διαθέτει ένα γωνιώδες πινέλο, ιδανικό για εφαρμογή και blending της σκιάς κάτω από το κόκκαλο των ματιών.